fbq
Kotimaa
09.09.2022 15:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jethro Rostedt
6 miljoonan velkahelvetissä olevalta Jethro Rostedtilta avoin tilitys konkurssistaan - "Pidetään järkyttävänä häpeänä"
Kotimaa
09.09.2022 15:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kiinteistövälittäjänä tutuksi tullut yrittäjä ja tv-kasvo Jethro Rostedt, 46, avautuu pitkässä viestissään konkurssihelvetistä.

Lue myös: Miljoonavelat veivät Jethro Rostedtin yöunet: Kaikki ongelmat kaatuivat päälle samanaikaisesti

Tuoreessa Seiskassa kerrotaan, kuinka Jethro Rostedtin velkahelvetti on syventynyt entisestään. Tuoreessa tuomiossa on kyse vyyhdistä, jossa Jethron perustama Ruutukasi Oy myi kerrostalon KM Capital Oy:lle.

Lue lisää vyyhdistä perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Lue myös: Jethro Rostedtin syöksykierre syvenee: 6 miljoonan velkahelvetti

Yökerhon karu loppu

Seiska uutisoi viime kuussa, että Jethron yökerho Studion taustalla toiminut yhtiö Green Farm on haettu konkurssiin.

Yhtiö teki viimeisen tilinpäätöstiedon mukaan 780 000 euron liikevaihdolla 269 000 euron tappiot. Ennen konkurssihakemuksen jättämistä Jethro yritti neuvotella vuokranantajan kanssa vuokrarästeistä.

- Homma oli jo koronakevään jälkeen alkanut pyöriä hyvin, mutta kun vuokrarästeistä ei selvitty, päätin sulkea Studion, Jeti kertoi tuolloin.

Lue myös: Jethro Rostedtin yökerho suljettiin lopullisesti: "Yhden aikakauden loppu"

Kiinteistökeisariksi aikoinaan noussut Jethro Rosedt, 46, on nyt korviaan myöten veloissa. Ulosotossa on llähes viisi miljoonaa euroa, ja käräjäoikeus on lätkäissyt turkulaisveijarille lisää maksettavaa.
Kiinteistökeisariksi aikoinaan noussut Jethro Rosedt on nyt korviaan myöten veloissa.

"Pidetään järkyttävänä häpeänä"

Torstaina (8.9.) Jethro julkaisi julkisen tilityksen Facebookissaan, jossa hän avaa lähes kaiken mahdollisen konkurssiin liittyen.

Näin vanhaksi piti ja sai elää, ennen kuin sellaisen sai kokea. Tai kesken se homma vielä on, mutta tuntumaa on jo saatu, hän mainitsee.

Konkurssia pidetään edelleen järkyttävänä häpeänä kansan keskuudessa. Se on merkki epäonnistumisesta yritystoiminnassa ja siitä se assosioidaan tietysti epäonnistumiseen ihmisenä. Kyllä sen nyt arvas, että nurin menee ja mitä mää sanoin, kuulee tuon tuostakin. Monesti mollataan konkurssiin mennyttä tyyppiä ja vanha sanonta, sen jälkeen ei ole enää kuin tosiystäviä, on itse asiassa aika oikea sanonta.

Yrittäjä antaa palautetta myös päättäjille, ja toivoisi muutosta siihen, ettei ihmisiä roikotettaisi vuosikausia erilaisissa ulosotoissa yhteiskunnan toimesta. 

Avoimessa tilityksessä Jethro myöntää, että hänellä on menossa konkurssi yökerhonsa kanssa. Jeti kertoo myös yksityiskohtaisesti, miten asiat ovat menneet kuten menivät, miten asiaa on hoidettu ja miten koko keissi mahdollisesti päättyy.

Hävisimme oikeudessa vuokrakiistan, jossa me olimme sitä mieltä, että vuokria täytyy helpottaa koronan vuoksi ja vastapuoli oli toista mieltä. Vastapuoli voitti. Kuluja tuli siihen malliin, että vaihtoehdot loppuivat käräjäoikeuden päätökseen. Jos multa kysytään, ammuttiin lypsävä lehmä, mutta kun mun vastauksella ei ole merkitystä, Jeti mainitsee.

Lue myös: Päivien bileputki! Jethro Rostedtin ja Onni Sarmasteen kostea meno hirvitti Espanjassa – kuva!

Lue tästä sanasta sanaan koko Jethron avautuminen konkurssista:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »