Hyppää pääsisältöön
Seiskan F1-arvonta

Seiskan tilaajien kesäarvonta: Nyt arvotaan F1-matka Monzaan!

Oletko aina halunnut päästä nauttimaan F1-kisojen tunnelmasta? Oletko Seiskan tilaaja? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, osallistu arvontaan tästä artikkelista!

Voit osallistua arvontaan täyttämällä asiakasnumerosi alla olevaan tyhjään tilaan. Asiakasnumeron löydät Seiskan takakannesta osoitetietojesi yhteydestä. Täytä myös yhteystietosi.

Arvomme kahden hengen Formula 1 -matkan Monzaan 5.9.2019 -9.9.2019. Palkintoon sisältyy:
•    Meno-paluulennot Milanoon
- Meno: Helsinki-Vantaa-Frankfurt-Milano, Malpensa
- Paluu: Milano, Malpensa-Munich-Helsinki-Vantaa
•    Lentokenttäkuljetukset
•    Majoitukset aamiaisineen kahden hengen huoneessa Barcelo Milan -hotellissa
- (Huom! Milanon perimä turistivero 5 € / vrk / hlö ei sisälly palkintoon.)
•    Kisaliput viikonlopuksi (la+su) Monza Grandstand 21A-katsomo
•    Kisakuljetukset (la+su)
•    Mukana suomalaiset matkanjohtajat. 

Arvontaan voivat osallistua vain ne Seiskan tilaajat, joilla on voimassa oleva tilaus arvontapäivänä. Arvontapäivä on 29.7.2019. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Seiskan yleisten arvontasääntöjen lisäksi pätevät myös seuraavat ehdot:
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen.  Voittajan tulee vahvistaa palkinnon vastaanotto yhden vuorokauden kuluessa siitä, kun hän sai tiedon voitosta. Jos voittaja ei vahvista palkintoaan vuorokauden kuluessa siitä, kun hän sai tiedon voitosta, palkinto arvotaan uudelleen.

Kun voittaja on vahvistanut ottavansa palkinnon vastaan, Aller Media ilmoittaa voittajan ja hänen matkakumppaninsa nimet Event Travelille. Tämän jälkeen voittajan tulee asioida suoraan Event Travelin kanssa. 

Molempien matkallelähtijöiden tulee olla täysi-ikäisiä. Matkustajat ovat matkalla omalla vastuullaan. Kukin matkalle lähtijä huolehtii siitä, että hänellä on voimassa oleva matkavakuutus.

Aller Media Oy / Seiska ei vastaa muista matkaan liittyvistä kuluista, kuin mitä palkintoon on yllä ilmoitettu sisältyväksi. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Event Travel. 


Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

Osallistumalla kilpailuun vahvistat hyväksyväsi kilpailun ehdot. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Aller-konsernin tietosuojaselostetta.Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!