Seiskan Suuri munajahti

Osallistu Suureen munajahtiin! Löydä 7 Seiskan munaa ja voita 7 kiloa suklaata!

16.04.2019 21:00

Pääsiäisen kunniaksi Seiska järjestää pääsiäispyhinä verkkosivuillaan Suuren munajahdin. Seiska.fi:ssä keskiviikkona 17.4. ja torstaina 18.4. julkaistaviin 7 artikkeliin on piilotettu numeroitu värikäs muna (numerot 1-7), jotka sinun pitäisi löytää!

Kun olet löytänyt kaikki munat 1-7, lähetä niiden artikkelien otsikoiden alut alla olevalla lomakkeella, ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 7 kiloa suklaata. Suuren munajahdin voittaja arvotaan kaikkien eniten Seiska-munia löytäneiden lukijoiden kesken, eli jos löydät kaikki 7 munaa, olet arvonnassa mukana ja hyvin lähellä voittaa kisan pääpalkinnon.

Kaikki munat on numeroitu. Munat 1-5 on piilotettu keskiviikkona 17.4. julkaistaviin artikkeleihin, ja munat 6 ja 7 on piilotettu torstaina 18.4. julkaistaviin artikkeleihin. 

Kilpailu on käynnissä pääsiäismaanantaihin 22.4. klo 23.59 saakka, ja munat ovat artikkeleissa kilpailun loppuun saakka.

Kilpailun voittaja arvotaan keskiviikkona 24.4. kaikkien eniten Seiska-munia löytäneiden lukijoiden kesken.

Arvontaan ja kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontoihin. Aller Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan ja kilpailun sääntöjä.

Seiska ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan myös julkaista Aller Media Oy:n lehdissä, verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Aller Media Oy maksaa arpajaisverot. Allerin yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt voit lukea tästä linkistä.

Kirjoita alle otsikoiden alut artikkeleista, joihin numeroidut Seiska-munat ovat piilotettu!

* = pakollinen kohta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!