Löydä Seiskan pääsiäismuna lehdestä nro 14 ja osallistu arvontaan!

OSALLISTU SEISKAN SUUREEN MUNAJAHTIIN! VOIT VOITTAA 77 EUROA TAI 154 EUROA!

01.04.2020 07:50

Pääsiäispupu piilotti Seiskan numero 14 sivuille pääsiäismunan! Etsi Seiskan muna! Arvomme kaikkien pääsiäismunan löytäneiden kesken 77 euroa puhtaana käteen!  Jos arpaonni suosii Seiskan tilaajaa, tuplaamme voittosumman.  Lehden tilaajana voit siis voittaa 154 euroa puhtaana käteen!

Arvonnan säännöt:
Kirjoita sen sivun numero (Seiska nro 14), jolta pääsiäismunan löysit, 7.4.2020 klo 23:59 mennessä alla olevaan lomakkeeseen. Jos olet Seiskan tilaaja, kirjoita alle myös asiakasnumerosi, jonka löydät Seiskan takakannesta osoitetietojesi alta.  Arvomme 8.4.2020 kaikkien oikean sivunumeron ilmoittaneiden kesken 77 euroa puhtaana käteen. Jos arpaonni suosii Seiskan tilaajaa, voittosumma tuplataan ja on tällöin 154 euroa puhtaana käteen. 

Voittajalle ilmoitamme voitosta sähköpostitse. Voittosumma maksetaan voittajan ilmoittamalle pankkitilille. Voittajan nimi julkaistaan Seiskassa. Aller Media Oy on maksanut arpajaisveron. Aller Media Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Osallistumalla tähän arvontaan hyväksyt myös arvonnan yleiset säännöt, ks. https://www.seiska.fi/kilpailu/ehdot

Onnea Seiskan Suureen Munajahtiin!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!