Etsi Kohukatti Seiskan nro 9 sivuilta, voit voittaa 77 euroa puhtaana käteen!

ETSI KOHUKATTI SEISKAN NRO 9 SIVUILTA, VOIT VOITTAA 77 EUROA! SEISKAN TILAAJANA TUPLAAT VOITTOSI!

26.02.2020 11:52

Kohukatti karkasi Seiskan numero 9 sivuille julkkisjahtiin! Etsi nyt karannut Kohukatti, sillä arvomme kaikkien katin löytäneiden kesken 77 euroa puhtaana käteen!  Jos arpaonni suosii Seiskan tilaajaa, tuplaamme voittosumman.  Lehden tilaajana voit siis voittaa 154 euroa puhtaana käteen!

Arvonnan säännöt:
Kirjoita Seiska-lehden sivunumero, jolta Kohukatin löysit, 3.3.2020 klo 23:59 mennessä alla olevaan lomakkeeseen. Jos olet Seiskan tilaaja, kirjoita alle myös asiakasnumerosi, jonka löydät Seiskan takakannesta osoitetietojesi alta. 

Arvomme 5.3.2020 kaikkien oikean sivunumeron kirjoittaneiden kesken 77 euroa puhtaana käteen. Jos arpaonni suosii Seiskan tilaajaa, voittosumma tuplataan ja on tällöin 154 euroa puhtaana käteen. 

Voittajalle ilmoitamme voitosta sähköpostitse. Voittosumma maksetaan voittajan ilmoittamalle pankkitilille. Voittajan nimi julkaistaan Seiskassa. Aller Media Oy on maksanut arpajaisveron. Aller Media Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Osallistumalla tähän arvontaan hyväksyt myös arvonnan yleiset säännöt, ks. https://www.seiska.fi/kilpailu/ehdot

Onnea Kohukatin etsintään!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!