Arvaa, mitä on Seiskan synttäripaketissa! Voit voittaa paketin sisällön omaksesi!

Kilpailut | 01.03.2021 11:14

Arvaa, mitä on 29 vuotta täyttävän Seiskan synttäripaketissa! Vinkki nro 1: kun Sinulla on tämä taskussasi, luet Seiskan viihdeuutisia missä ja milloin vain! Vinkki nro 2: paketin sisällön arvo on noin 800 euroa.

Kirjoita vastauksesi 28.2.2021 mennessä alla olevaan lomakkeeseen. Paketin sisältö arvotaan 1.3.2021 kaikkien sisällön oikein arvanneiden kesken.

Seiskan synttäriarvonnan säännöt:
Seiskan synttäriarvontaan osallistuvat kaikki 28.2.2021 klo 23:59 mennessä tällä verkkosivulla arvontaan osallistuneet ja synttäripaketin sisällön oikein arvanneet. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Oikeaksi vastaukseksi lasketaan tuotteen yleisnimi, joten merkkiä, mallia tms. ei tarvitse tietää. Jos kukaan ei arvaa oikein, arvonta suoritetaan kaikkien lähimmäs oikeaa vastausta arvanneiden kesken. Arvonta suoritetaan 1.3., ja arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Arvottavan tuotteen arvo on noin 800 euroa. Aller Media on maksanut arpajaisverot. Aller Median henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Paketin sisältö paljastetaan arvonnan jälkeen Seiska-lehdessä tai muussa Seiskan julkaisukanavassa. Osallistumalla arvontaan hyväksyt sen, että voittajan nimi voidaan julkaista Seiskan julkaisukanavissa.

Arvonnan säännöt kokonaisuudessaan näet tästä!
Osallistumalla tähän arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Onnea arvontaan!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Kilpailu on päätynyt

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!