Ystävänpäiväseksi on parasta.

Ystävänpäivänä on luvassa hyvää seksiä!

10.02.2019 14:25

Ystävänpäivänä moni harrastaa vuoden parasta seksiä, ainakin mikäli amerikkalaistutkimusta on uskominen. 58% seksileluyritys EdenFantasysin haastattelemista pariskunnista sanoo, että ystävänpäiväseksi lyö laudalta vuoden kaikki muut päivät.

Kysely, johon osallistui 2 000 amerikkalaista, paljastaa myös, mikä tekee ystävänpäiväseksistä niin mahtavaa. Peräti 85% vastaajista kertoo nimittäin, että ystävänpäivänä he jättävät omat tarpeensa taka-alalle ja keskittyvät täysillä kumppaninsa nautintoon. 52% painottaakin, että ystävänpäivänä ei harrasteta seksiä, vaan rakastellaan. 68% vastaajista on sitä mieltä, että rakasteleminen on huomattavasti intohimoisempaa kuin arkiseksi.

Se on myös hellempää ja siihen kuuluu paljon silmiin tujoittelua. 43% vastaajista kokee, että rakastelun tulee myös kestää pidempään kuin tavallisen seksisession.

– Harrastakaa seksiä, rakastelkaa, pääskää pukille, pankaa, miksi ikinä sitä haluattekaan kutsua! EdenFantasys toivottaa teille kaikille hyvää ystävänpäivää, kommentoi yrityksen Fred Petrenko.

Lähde: New York PostEdenFantasys

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!