Torakan voi nimetä.

Ystävänpäivä lähenee: Tässä lahjaidea sinkuille, jotka vihaavat exäänsä!

16.01.2019 12:05

Torakka herättää ihmisissä usein inhoa ja kiukkua. Ne ovat vastenmielisiä ja niistä eroon pääseminen on yhtä painajaista. Toisin sanoen ne muistuttavat yllättävän paljon kamalaa ex-poikaystävää. Siksi käykin järkeen, että tänä ystävänpäivänä sinkut saavat juhlistaa huonon suhteen päättymistä nimeämällä torakan exänsä mukaan. 

Iso-Britanniassa sijaitseva Hemsley Conservation Center tarjoaa ihmisille tätä ainutlaatuista mahdollisuutta ja vieläpä varsin huokeaan hintaan. 1,50 punnan, eli noin 1,70 euron maksun jälkeen saat kotiisi sertifikaatin, joka todistaa, että maailmassa mönkii juuri exäsi mukaan nimetty torakka. Nimi tulee olemaan esillä eläintarhan torakkanäyttelyssä, jossa vieraat pääsevät tapaamaan torakka-exääsi.

– Heille, jotka eivät tarvitse varsinaista kostoa, on olemassa toinenkin tapa kohottaa mieltä tänä ystävänpäivänä, sanoo Hemsley Conservation Centerin edustaja:

– HCC tarjoaa tänä rakkauden päivänä mahdollisuuden nimetä torakka arvottoman exän mukaan.

Jos lähimenneisyydestäsi ei satu löytymään sotkuista eroa, voi torakoita toki nimetä myös muiden vihamiesten mukaan. Mikset nimeäisi torakkaa vaikkapa töissä hermojasi kiristävän kollegan mukaan? HCC ehdottaa myös, että torakan nimeäminen on myös loistava lahja eroa läpikäyvälle ystävälle. Tempaus on osa eläintarhan kampanjaa, jolla pyritään keräämään rahaa eläintarhan asukeille. HCC tyytyi nimeämiskampanjaan, koska henkilökunta arveli, ettei kukaan haluaisi maksaa torakan adoptoinnista.

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!