Tinderillä voi tienata rahaa.

Yritys hakee työntekijää aivan uudenlaiseen ammattiin - olisiko sinusta Tinder-valmentajaksi?

10.04.2018 15:08

Oletko todellinen Tinder-ekspertti, joka neuvoo ystäviään sovelluksen käytössä jatkuvasti? Tuleeko matcheja ja treffitarjouksia enemmän, kuin ehdit käsitellä? Mikset tekisi Tinderin käytöstä ammattia? Millenniaalien maailmassa voi nyt tienata toimimalla Tinder-valmentajana.

BidVine hakee valmentajia deittisovelluksiin, kuten Tinderiin, Grindriin ja Bumbleen. Sivuston mukaan hommalla voi tienata jopa 35 puntaa (40 euroa) tunnissa. Potentiaalisen valmentajan on todistettava kykynsä ottamalla kuvakaappauksia, jotka todistavat, että hänellä on ollut vähintään 250 matchia viimeisen vuoden aikana, sekä kuvakaappauksia chateista, jotka osoittavat, että hän on ollut ainakin kymmenillä treffeillä. Vaatimukset läpäisevä valmentaja tapaa asiakkaitaan joko henkilökohtaisesti, tai valmentaa heitä netin kautta.

Valmentajaa etsivien tulee määritellä, minkä deittisovelluksen kanssa he tarvitsevat apua, ja minkälaisissa asioissa. Esimerkiksi tekniset seikat, kuten sovelluksen käytön opetteleminen, vaativat yleensä kasvotusten tapahtuvaa valmennusta.

Lähetä hakemuksesi valmentajaksi täällä.

Hae itsellesi valmentajaa täällä.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!