Kädestä pitäminen

Yrittäjä tarjoaa 25 000 dollaria sille, joka löytää hänelle tyttöystävän!

Hotnow | 13.02.2020 16:03

Jeff Gebhart on valmis asettumaan aloilleen. Kansasilainen yrittäjä tarjoaa 25 000 dollarin (23 000 euroa) palkkiota amorille, joka löytää hänelle tyttöystävän. 

– Olen sinkku, enkä halua palata takaisin deittisovelluksiin, Gebhart selittää, kutsuen sovelluksia ”myrkyllisiksi”.

Gebhart kertoo olevansa noin 170 senttiä pitkä ja painavansa 73 kiloa. Hänellä ei ole lapsia, eikä hän ole koskaan ollut naimisissa. 47-vuotias mies on valmis vakavaan suhteeseen, ja hän on laittanut peliin kovat panokset. Mies on perustanut DateJeffG.com-sivuston, jossa hän lupaa suuren rahapalkkion henkilölle, jonka avulla sopiva tyttöystävä löytyy. Lisäksi koiria rakastava mies lupaa lahjoittaa saman summan paikalliselle eläinsuojalle. 

25 000 dollaria on paljon rahaa, mutta Gebhart arvelee, että häneltä kuluisi saman verran deittisovelluksissa roikkumiseen.

– Deittailu on kallista. Treffejä on paljon. On illallisia, on drinkkejä, on kirveen heittoa, kaikenlaista.

Pienellä painettu teksti kannattaa lukea

Jujuna on, että amor pääsee lunastamaan palkkionsa vasta, jos Gebhartin ja naisen suhde kestää. Hän suorittaa ensimmäisen maksuerän vuoden seurustelun jälkeen. Tämän jälkeen hän maksaa loput 5 000 dollaria (4600 euron) osissa vuosittain.

Gebhart sanoo kehittäneensä "luonneyhteensopivuusanalyysin" 30 ystävän sekä kliinisen psykologin avustuksella. Heidän, jotka haluavat kokeilla onneaan, tulee täyttää kyselylomake, joissa he ilmaisevat näkemyksensä erilaisista aiheista politiikasta lempibaareihin. Hakijoiden on oltava täysi-ikäisiä, ja heidän syntymässä määritellyn sukupuolensa tulee olla nainen. 

Sinkkujen on syytä tietää, että itse itsensä peliin ilmoittaville naisille ei ole luvassa rahapalkkiota. 

Lähde: Vimeo, DateJeffG.comNew York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!