Viva La Muerte

Yllättävän moni nainen haaveilee julkimasturboinnista!

24.09.2019 19:01

Moni muistaneen uutisen naisesta, joka tyydytti itseään Tom Hiddlestonin Betrayal-näytelmän yleisössä Broadwaylla.

Uuuh, mikä näytelmä - Tom Hiddleston aiheutti orgasmin katsomossa!

Hän ei suinkaan ole ainoa julkista itsetyydytystä harjoittava, tai siitä fantasioiva nainen, sillä joidenkin tutkimusten mukaan jopa 30 prosenttia naisista on kokeillut sitä.

Jännitystä elämään

The Sun-lehden seksikolumnisti Nadia Bokody tietää, että ajatus kiinnijäämisestä on monen mielestä kiihottava. Hän lainaa tutkimusta, jonka mukaan 39 prosenttia ihmisistä on masturboinut työpaikalla. Myös Nadia lukeutuu heihin.

- Tehdessäni turruttavaa toimistotyötä, otin huulipunavibraattorin mukaani vessaan ja tyydytin itseni lounastauolla. En ole koskaan ollut tuotteliaampi töissä, kuin sen vessavisiitin jälkeen.

Kaksinaismoraali

Sukupuolten välillä vallitsee yhä melkoinen kaksinaismoraali, kun kyse on itsetyydytyksestä julkisella paikalla.

Julkisilla paikoilla masturboivia miehiä pidetään perversseinä hiippailijoina. Miesten käytös saatetaan myös helpommin kokea pahennusta aiheuttavana ja rikollisenakin tekona, kun taas naisten vastaavaa käytöstä koskevaa keskustelua leimaa usein koominen tai eroottinen sävy. 

Tieteellinen syy

Tutkijoiden mukaan jännityksen kaipuun taustalla voi olla lääketieteellinen syy. Vanderbiltin yliopiston tutkimuksessa havaittiin, että riskinottajan aivoissa on vähemmän dopamiinia sääteleviä reseptoreita.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että riskialtis käyttäytyminen antaa henkilölle keskimääräistä suuremman annoksen mielihyvähormonia. Se altistaa henkilön jatkamaan riskien ottamista ja jahtaamaan seuraavaa kemiallista reaktiota esimerkiksi ajamalla ylinopeutta, käyttämällä huumausaineita - tai masturboimalla julkisella paikalla.

Lähde: The Sun, Time

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!