Yllättävän moni haaveilee exästä seksin aikana.

Yllättävän moni fantasioi ex-kumppanistaan seksin aikana

14.03.2019 08:33

Lähes kaikilla lienee fantasioita, joista ammentaa inspiraatiota vällyjen väliin. Illicit Encounters haastatteli 2000 käyttäjää siitä, millaisia seksifantasioita heillä on ja keitä niihin kuuluu.

Lue myös: Koiranulkoiluttajat hieraisivat silmiään: Lintujen verellä tuhrittu pari harrasti seksiä metsässä!

Lue myös: Nainen paljastaa: Harrasti seksiä kumppaninsa isän kanssa!

Exät

Kyselystä selviää, että yli puolet naisista on fantasioinut ex-poikaystävästään harrastaessaan seksiä nykyisen kumppaninsa kanssa. Tavallisin fantasia liittyy omaan ensirakkauteen, jota jopa 38 prosenttia naisista muistelee sängyssä.

Miehistä 53 prosenttia myöntää fantasioineensa entisestä kumppanistaan. Hieman alle neljännes naisista (24 prosenttia) kertoo tuntevansa asiasta syyllisyyttä, mutta 76 prosenttia on sitä mieltä, että fantasiointi kuuluu elämään. Miehistä vain 16 prosenttia tuntee syyllisyyttä ex-kumppanien ajattelusta.

Sex

Ruudulta nähtyä

Toiseksi yleisin fantasia liittyy kuumiin televisiossa, elokuvissa tai netissä nähtyihin seksikohtauksiin. 40% vastaajista myöntää jäljentävänsä fantasioissaan ruudussa näkemiään kohtauksia. Kolmannelle sijalle tulee seksi julkkiksen kanssa. 38 prosenttia vastaajista on fantasioinut seksistä julkisuuden henkilön kanssa. 29 prosenttia vastaajista sen sijaan haaveilee seksistä tuntemattoman henkilön kanssa. 27 prosenttia paljastaa haaveilleensa työkaveristaan.

Kenties hieman yllättäen, 36 prosenttia fantasioi nykyisestä kumppanistaan. 

sexy legs

Lähde: Mirror

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!