Miten kertoa fantasioista?

Yllättävän moni ei kehtaa puhua seksifantasioistaan kumppanilleen - tästä apu pulmaan!

09.05.2019 10:02

Seksi uuden kumppanin kanssa voi olla hieman pelottavaa. Jos ensimmäinen kerta ei suju kuin unelma, on mietittävä, mitä sängyssä pitäisi tehdä toisin.

Vakiintuneessa parisuhteessakin voi tulla aika, jolloin lakanoiden väliin kaipaisi jotain uutta. Omien toiveiden esiin tuominen saattaa olla vaikeaa ja moni nolostelee tunnustaa fantasioitaan, koska pelkää kumppanin reaktiota.

Varsin yleistä

Superdrugin taannoinen tutkimus paljasti, että jopa 45% miehistä ja 40% naisista salaa seksuaaliset fantasiat kumppaniltaan. Omia tarpeita ei kuitenkaan kannata lakaista maton alle, sillä asiat harvoin korjaantuvat itsestään. Mutta miten fantasioista sitten tulisi kertoa?

- Lähesty aihetta, kun olette hyvässä kun yhteinen hetki on siihen sopiva, neuvoo intimiteettivalmentaja Adam Wilder Metro UK:lle:

- Kenties lasillisella viiniä, päivällisellä, tai treffeillä. Älä tee sitä silloin, kun olette sängyssä. Tee se vasta, kun välillenne on ehtinyt kehittyä terve seksuaalinen suhde, jossa välillänne on luottamusta. Voit sanoa: "Olen halunnut tehdä jotain sinun kanssasi, ja ajatus siiitä saa minut kiihottumaan, haluaisitko kuulla, mitä se on?”

Eriävät unelmat

On kuitenkin muistettava, ettei kumppani välttämättä unelmoi samoista asioista. On tärkeää muistaa, että kumppanin mielipide on aivan yhtä pätevä kuin omasi, eikä ehdottaminen automaattisesti tarkoita, että fantasian on toteuduttava.

- Ole valmis kieltäytymiseen, Wilder painottaa:

- Vain koska hän ei halua pukeutua Daenerys Targaryeniksi, ei tarkoita sitä, ettei teidän pitäisi olla yhdessä.

pari kylvyssä

Painostus kielletty!

Jokaisella on oikeus ilmaista omat tarpeensa, mutta ketään ei saa painostaa mihinkään sellaiseen, mihin he eivät ole valmiita. Wilder muistuttaa myös, ettei uusien asioiden kokeilemisesta haaveileminen tarkoita, etteikö seksi olisi nykyisellään tyydyttävää.

Se kannattaa tehdä myös kumppanille selväksi. Mikäli kumppani ei innostu tietystä fantasiasta, Wilder kehottaa etsimään molempia tyydyttäviä kompromisseja. 

- Kenties voit kysyä ensin hänen fantasioistaan, lisää seksi- ja parisuhdeneuvoja Lianne Young lehdessä:

- Saatat yllättyä huomatessasi, että jokaisella on fantasioita, jotka ovat aivan yhtä villejä kuin omasi.

Lähde: Metro UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features, All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!