Hotnow

Yllättävä ilmiö: moni yhdysvaltalainen opettaja on vapaa-ajallaan sugar baby!

30.07.2019 22:01

SeekingArrangement.comin kaltaiset sokerideittailusivustot auttavat viehättäviä naisia löytämään itselleen varakkaan, yleensä vanhemman miehen.

- Nämä sugar babet haluavat elää omaa elämäänsä ja keskittyä uraansa, mutta he eivät kykene siihen, kun he tekevät useaa työtä yhtä aikaa, selittää sivuston toimitusjohtaja Brandon Wade New York Post-lehdessä.

- Jos he saa kumppanin, joka tienaa heitä enemmän, voivat he keskittyä tavoitteisiinsa ja saada sellaisen elämän, jollaisesta he ovat haaveilleet.

sugar

Yllättävä ammattikunta

Lehden mukaan sivustolla on tuhansia opettajia, joista suurin osa on naisia, kaikkialta Yhdysvalloista. Pelkästään New Yorkin osavaltiosta sivustolla on kirjoilla 1489 opettajaa. Eniten sugar daddyä vailla olevia opettajia löytyy sivun ylläpitäjien mukaan Kaliforniasta, mutta myös Texasista ja Floridasta.

Kaiken kaikkiaan SeekingArrengement.comia käyttää tällä hetkellä kymmenisen tuhatta opettajaa.

Sivusto ei ota kantaa siihen, työskentelevätkö opettajat julkisissa vai yksityisissä kouluissa ja minkä ikäisten lasten kanssa he ovat tekemisissä. New York Postin mukaan newyorkilaisen opettajan keskimääräinen vuosipalkka oli vuonna 2017 noin 79 588 dollaria (71 510 euroa).

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!