Hotnow

Ylipainoiset naiset opettelevat parempaa seksiä uudessa dokumentissa - katso!

03.05.2018 20:51

Lihavat naiset käyvät oppitunneilla ottaakseen haltuun seksin salat. Uusi dokumentti, Too Fat for Sex, seuraa ylipainoisia naisia, jotka pyrkivät parantamaan seksielämäänsä.

On edelleen jonkin sortin tabu, ja jopa pilkan aihe, että myös lihavat ihmiset harrastavat seksiä. Ottaen huomioon, että ylipaino on yksi suurimmista länsimaita uhkaavista kansantaudeista, käy järkeen, että myös liikalihavat ihmiset haluavat nauttia seksistä täysin rinnoin.

"Miehet iskivät minuun silmänsä kokoni vuoksi"

Dokumentin tähdet ovatkin valmiita maksamaan melkein 600 euroa oppitunneista, joilla pyritään parantamaan seksiä muun muassa kehopositiivisuuden kautta.

– Olen ollut lihava koko ikäni. En ole muunlaista elämää tiennyt. Miehet alkoivat kiinnostua minusta vasta yliopistoaikoina, sanoo dokumentin ohjaaja, Emma Tamsin Hill:

– Nyt kun katson taaksepäin, luulen, että miehet iskivät silmänsä minuun kokoni vuoksi. Kaikki oli suostumuksellista, enkä ollut mitenkään kevytkenkäinen, mutta minulla oli kokemuksia, joiden jälkeen tunsin oloni käytetyksi.

Aktiivinen somettaja

Emma, jolla on nykyään paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, sanoo, että iän myötä hän on saanut myös lisää itseluottamusta. Hän julkaisee säännöllisesti somessa kuvia itsestään seksikkäissä asuissa.

– Nykyään olen paljon tietoisempi seksuaalisuudestani ja olen varsin seksuaalinen henkilö, hän toteaa:

– Seksi on sata kertaa parempaa.

Kehopositiivisuuden kautta

Dokumenttiaan varten Emma tapasi muita, samassa asemassa olevia naisia, puhuakseen seksistä. He myös osallistuivat seksivalmentajan kurssille, jossa sekä naisille että miehille opetetaan kehonpositiivisuutta sekä käytännön neuvoja seksiin.

– Lihavilla ihmisillä ei ole mitään ongelmaa itse seksin suhteen, mutta alastomuus muiden edessä saattaa tuottaa vaikeuksia, Emma selittää.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Katso video!

Hulvaton video: Juha Laitilan parodia Donald Trumpista – mitä tapahtuu kun presidentti kohtaa ”Tiina Jylhän”?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!