Hotnow

Yhdysvaltain pienin osavaltio innokkain seksin suhteen!

27.09.2018 21:01

Yhdysvaltain pienin osavaltio on myös kaikkein innokkain seksin suhteen. Alkoholijuoma Four Loko tarkasteli erilaisia yhden yön romansseihin liittyviä hakutermejä Googlen tietokannasta ja data paljasti, että Rhode Islandin asukkaat ovat suorastaan kyltymättömiä seksin suhteen. Pienessä osavaltiossa googlattiin sellaisia asioita, kuten "kuumimmat tytöt" ja "mistä ostaa kondomeja", enemmän kuin missään muussa osavaltiossa asukaslukuun suhteutettuna. 

Rhode Island tuli vertailussa ensimmäiselle sijalle. Toiseksi sijoittui Maine, kolmanneksi Michigan, neljänneksi New Hampshire ja viidenneksi Massachusetts. Sen sijaan Mississippissä Googlea käytettiin apuvälineenä yhden yön juttujen hankkimiseen vähemmän kuin missään muussa osavaltiossa. Myöskään Louisianan, Alaskan, Länsi-Virginian ja Oklahoman asukkaat eivät olleet kiinnostuneita yhden yön jutuista, tai ainakaan he eivät paljastaneet sitä Googlelle. Suurista kaupungeista Denverissä googlattiin eniten seksisuhteisiin liittyviä asioita. New York tuli vasta 25. sijalle.

Seksuaaliterveyden asiantuntija tohtori Jess O'Reilly kuitenkin kehottaa suhtautumaan listaan skeptisesti.

– Maan koillisosa näyttää hallitsevan hakujen määrää, mutta tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että heillä olisi useampia yhden yön juttuja, O'Reilly muistuttaa:

– On mahdollista, että he tekevät enemmän hakuja tai käyttävät useampia termejä, koske kenties he eivät heti löydä etsimäänsä.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!