Katso kuvat!
Epp Kärsin

Virolaiskaunotar Epp, 37, on maansa tunnetuin penishieroja: Teen tätä sydämestä ja intohimosta – kuvat!

27.08.2017 18:40

Seksi on Virossa huomattavasti suurempi tabu kuin Suomessa, mutta Tallinassa asuvan Epp Kärsinin, 37, ansiosta siitä puhutaan nyt avoimemmin ja enemmän kuin koskaan.

Helmikuussa 2015 Epp teki todella erikoisen päätöksen. Hän marssi seksikauppaan, osti 10 dildoa ja soitti ystävättärilleen, että hän järjestää vastedes lingam- eli penishierontakursseja.

– Myyjät seksikaupassa yllättyivät, koska yleensä dildoja ostetaan vain yksi. Sain paljousalennusta, Epp nauraa.

Taustalla kuumehoureinen enneuni

Puoli vuotta aiemmin Epp oli myynyt kosmetiikkayrityksensä burnoutin takia. Koulutukseltaan hän on liikunnanopettaja. Lisäksi hän on opiskellut vaatesuunnittelua ja kiinalaista lääketiedettä.

Erikoinen idea penishierontakursseista lähti kuumehoureisesta unesta, jonka Epp näki olleessaan todella kipeä.

Epp Kärsin

– Näin pitkän punaisen pöydän, jonka päällä oli dildoja. Kun myöhemmin olin jo aloittanut kurssien vetämisen, minut kutsuttiin pitämään kurssia erääseen pubiin Tarttoon. Kun pubin metsästysaiheisen kabinetin ovi avattiin, siellä oli se sama pöytä. Asetin dildot sen päälle, Epp paljastaa.

Rakkauden jumalatar

Epp ei käyttänyt markkinointiin senttiäkään, vaan sana kursseista levisi suusta suuhun. Nyt kursseille on puolen vuoden jono, ja ne ovat hänelle kokopäivätyö. Hän on Virossa julkkis, joka tunnetaan rakkauden jumalattarena.

Epp Kärsin

– Tavoitteeni on pelastaa maailma rakkaudella. Rakkaus on ainoa energia, joka synnyttää lisää energiaa, kun sitä jakaa pyyteettömästi, Epp toteaa.

Samalla konseptilla toimivia kurssittajia on ilmestynyt pilvin pimein. Penishieronnasta on tullut Tallinnassa todellinen megavillitys. 

– Ihmiset tulevat kursseille vanhempiensa ja isovanhempiensa kanssa, ja palaute on pelkästään positiivista. Teen tätä sydämestä ja intohimosta. Eivät kurssit muuten olisi niin suosittuja, hän perustelee.

Epp Kärsin

Lingamhieronnan lisäksi Epp järjestää miehille suunnattua yonihierontaa, jossa heitä opetetaan hieromaan naista, ja lisäksi hän järjestää naisille itsetyydytyskursseja. 

Epp Kärsin

Naisten masturbointi on Virossa vielä todella suuri tabu.

Kurssi Suomessakin

Epp järjestää kurssin tai kaksi päivässä, ja kaikki tämän vuoden kurssit on jo varattu loppuun. Osallistuminen maksaa naisilta 72 euroa ja miehiltä 84 euroa, joten penishieronnan on pakko olla melkoinen rahasampo.

Epp Kärsin
Epp Kärsin

Epp ei kuitenkaan tee työtään rahan takia.

– En ajattele rahaa eikä minulla ole hajuakaan, paljonko sitä on pankkitililläni. Minulle tärkeää on, että olen pystynyt muuttamaan tuhansien ihmisten elämän. Näen sen omista ystävistänikin, joiden parisuhde on puhjennut uuteen kukkaan. Kyse ei ole vain lingamhieronnasta, vaan asenteen muutoksesta kumppania kohtaan. Opetan pareja antamaan toisilleen enemmän aikaa.

Epp pitää kursseja ainoastaan eestiksi, mutta hänen tavoitteensa ovat Viroa laajemmalla. Hän aikoo kouluttaa ”opetuslapsia” antamaan koulutusta omilla kielillään. Hän on käynyt pitämässä yhden kurssin jo Suomessakin.

– Haudon maailmanvalloitusta. Haluan valloittaa maailman rakkaudella.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!