Hotnow
Katso videot!

Viraalivideolla seksiä lentokoneessa harrastanut mies jäi kiinni: raskaana oleva kihlattu tunnisti miehensä!

13.06.2017 12:00

Viime perjantaina sosiaalista mediaa kohahdutti video, joka on kuvattu Ryanairin lennolla Manchesterista Ibizalle. Useista lyhyistä klipeistä koostuvalla videolla pariskunta ”harrastaa seksiä”, eikä välitä lainkaan kauhistuneiden kanssamatkustajien reaktioista vaan antaa rohkeasti mennä.

Koneen laskeutumisen jälkeen video lähti leviämään kuin kulovalkea. Se myös päätyi videon herrasmiehen kihlatun silmille, The Sun tietää paljastaa.

Kyseessä oli Shaun Edmondsonin polttarit, jotka olivat riistäytyneet käsistä jo menomatkalla.

- Hänet tunnetaan hieman naistenmiehensä. Videon nainen on aivan tuntematon, he tutustuivat saman päivän aikana, kun video kuvattiin. Se, että Shaun ja hänen kihlattunsa Jenna ovat juuri menossa naimisiin, ei ilmeisesti näytä estävän Shaunia tekemästä tyhmyyksiä, ”lojaalit” ystävät paljastavat.

Shaunin kanadalainen kihlattu on myös kuudennella kuulla raskaana.

- Shaunia ei näyttänyt kamalasti haittaavan, että hänen kihlattunsa odottaa kotona heidän syntymättömän lapsen kanssa. En haluaisi olla Shaun, kun hän joutuu menemään kotiin.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!