Katso kuvat!
Instababe

Villitsevää uhkeutta! Kurvikuningatar Ruby kyllästyi yli-innokkaiden miesten läähätysviesteihin ja julkaisi ne seuraajilleen! Kuvat!

28.01.2020 16:05

23-vuotias britti Ruby May asuu tätä nykyä Australiassa ja viettää luksuksentäyteistä elämää. Rahat hän tienaa nakuilemalla Onlyfans-palvelussa, minne silmäparit saapuvat yleensä Instagramin kautta. Nettisuosion kääntöpuoli ovat trollit ja muut häiriköt. Ruby kertoo Daily Starille saavansa läjäpäin törkyä, pääasiassa miesoletetuilta, ja se rasittaa häntä henkisesti.

Kaunotar ei jäänyt neuvottomaksi, vaan päätti antaa samalla mitalla takaisin. Ruby alkoi julkaista saamiaan törkyviestejä Instagramissa.

Osa viesteistä on ikään kuin kehuvia, mutta silti alentavia.

Sinun ei pitäisi olla sinkku, vaan jonkun pitäisi saada nauttia tuosta vartalosta yksinoikeudella. Sitä vartenhan se on.

Sitten on suoranaista vihaa.

Minusta tuntuu, että kuolet tänään. Sitten et voi enää vilautella.

Ruby osaa suhtautua tilanteeseen ammattimaisesti, mutta ihmettelee yhä, miten varsinkin rinnat aiheuttavat niin paljon kiihtymystä seuraajien keskuudessa.

- Minusta tuntuu, etteivät monet miehet ymmärrä rintojen biologista tarkoitusta. Toisaalta, myös hassuja juttuja saa lukea välillä. Minut on esimerkiksi kutsuttu trampoliinipuistoon bileisiin! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Front ➡️ or back ⬅️?

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe for a cute surprise ❣️

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How is your week going? ♥️

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such beaut golden hour lighting ☀️ obsessed with my new bikini 🥰 tell me below if you like me in it 🤩

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!