fbq
Hotnow
10.07.2019 22:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Kauneusihanne on ollut tiimalasi.
Viisaudenhammasvartalo on uusi ihanne - katso mistä on kyse!
Hotnow
10.07.2019 22:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Yhä useampi julkkisnainen tavoittelee niin sanottua viisaudenhammasvartaloa. Että mitä? Se on vartalotyyppi, jonka keskipiste on muhkea ja timmi takamus. Hankalan tavoitteesta tekee se, että jalkojen tulisi olla tikkumaisen kapeat ja laihat. 

Kovan työn takana

360 Athletic-valmentaja Ben West paljastaa The Sun-lehdessä, että julkkikset treenaavat rankasti saavuttaakseen uuden ihannevartalon. Muun muassa Kim Kardashian, Cardi B ja Blac Chyna tekevät kovasti töitä saavuttaakseen "viisaudenhampaan". West sanoo, että kyseessä on tiimalasivartalon äärimmäismalli, joka vaatii paitsi treeniä, niin usein myös kosmeettisia toimenpiteitä.

- Ihmisille, joilla on luonnostaan tiimalasivartalo, tällaisen vartalon kehittäminen on helpompaa, mutta kaikkien kohdalla se ei ole niin. Lisäksi on muitakin tekijöitä, kuten treenimuodot, ruokavalio ja kauneusleikkaukset.

Miksi?

Kehonkielen asiantuntija Judi James muistuttaa, viisaudenhammasvartaloon kiteytyy ulkonäköihanne, joka on täynnä ristiriitoja. 

Kysymys kuuluukin, miksi naisten pitäisi pyrkiä saavuttamaan vartalo, jollaista tuskin kenelläkään on luonnostaan?

- Vartalon malli muistuttaa 1800-lukua, jolloin naiset kuroivat vyötärönsä korseteilla ja laittoivat lantiolle, takamukseeen ja rintoihin pehmustetta. Tavoitteena oli yliseksuaalinen tyyli, joka johti usein siihen, että naiset pyörtyivät hengitysvaikeuksien takia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Lähde: The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »