Skip to main content
Nainen sanoo emätinverkon aiheuttavan jatkuvia kipuja.

Viiden lapsen äiti: Vaginaleikkaus pilasi elämäni!

Englantilainen viiden lapsen äiti sanoo, että hänen emättimeensä tehty kirurginen toimenpide pilasi hänen seksielämänsä.

41-vuotias Julie Gilsenan hakeutui alkuvuodesta lääkärien puheille inkontinenssin takia. Lääkäri suositteli hänelle emätinverkkoa, joka auttaisi synnytyksessä löystyneistä lihaksista aiheutuneeseen pidätyskyvyttömyyteen. Verkko asetettiin hänen emättimeensä kirurgisesti.

Nyt Gilsenan sanoo kuitenkin kärsivänsä verkon takia "jatkuvista kivuista". Hän sanoo verkon aiheuttaneen hänelle vaikeuksia virtsata, eikä hän ole voinut enää harrastaa seksiä miehensä kanssa.

– Se on todella pilannut elämäni, hän toteaa:

– Minulla on jatkuvaa kipua lantiolla, selässäni ja aina jaloissa saakka, sekä pistävää kipua nivusissa.

Ei kykene tekemään työvuorojaan

Nainen sanoo, että vielä ennen leikkausta hän juoksi viiden kilometrin lenkkejä. Toimenpide on kuitenkin vaikuttanut negatiivisesti hänen koko terveydentilaansa. Hän sanoo, ettei hän kykene enää tekemään 12 tunnin työvuoroja ensihoitajana.

– Työnantajani antaa minun tehdä töitä kotoa käsin tietokoneella, mutta meillä on huutava pula ensihoitajista, hän selittää.

Ennen kaikkea hänen perhe-elämänsä on kokenut kolauksen.

– Poikani sanoi minulle: "Et voi enää tehdä hauskoja asioita, ethän?" En voi tehdä aktiivisia juttuja, kuten kiivetä mäkiä tai mennä lasten kanssa pomppulinnaan, Gilsenan sanoo.

– En voi harrastaa seksiä mieheni kanssa. Se on melkoinen kolaus suhteelle.

Gilsenan on mukana Sling the Mesh -kampanjassa yhdessä monien muiden naisten kanssa, jotka haluavat asettaa emätinverkkoja valmistavan  Johnson & Johnson-yrityksen vastuuseen. Sekä yritys, että NHS ovat vakuuttaneet verkkojen olevan turvallisia.

Lähde. Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!