fbq
Vihaseksi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kunnon irrotteluun: tästä syystä sitä suositellaan! | Seiska
Hotnow
25.08.2017 20:08
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Viha voi parantaa seksiä.
Vihaseksi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kunnon irrotteluun: tästä syystä sitä suositellaan!
Hotnow
25.08.2017 20:08
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Oletko koskaan päätynyt treffeille ihmisen kanssa, jota et voinut sietää? Onko töissäsi kollega, joka saa sinut raivon valtaan useita kertoja viikossa? Tunnetko patoutunutta vihaa exääsi kohtaan? Vihaseksi saattaa olla ratkaisu asiaan.

On täysin luonnollista, että kaikkien kanssa ei tule toimeen. Joskus kuitenkin kuulee sanottavan, että rakkaus ja viha ovat lähellä toisiaan. Seksin suhteen tässä on jotain perääkin. Seksi ihmisen kanssa, jota vihaa, voi nimittäin olla todella kiihkeää. Hellää ja romanttista seksisessiota tällaisen henkilön kanssa ei saa aikaiseksi, mutta kovakourainen ja intohimoinen seksi voi olla yllättävän tyydyttävä kokemus.

Unohda syvälliset keskustelut

Seksi on tehokas tapa purkaa turhautumista, joten se saattaa auttaa pääsemään eroon sisälläsi kuohuvista vihan tunteista. Vihaseksiä ei kuitenkaan kannata pilata syvällisillä keskusteluilla, sillä erimielisyytenne todennäköisesti tappavat tunnelman. Puhetta ei tarvita, sillä kehonne puhuvat puolestanne.

Koska seksikumppania kohtaan tuntee lähinnä negatiivisia tunteita, on suhteessa selkeästi kyse vain seksistä, eikä kenenkään tunteita loukata. Samalla tieto siitä, ettei suhteella ole tulevaisuutta, auttaa rentoutumaan ja irrottelemaan sängyssä oikein olan takaa. Ennen sänkyyn hyppäämistä on kuitenkin syytä varmistaa, että kumpikin osapuoli on samalla sivulla.

– Varovaisuutta on syytä noudattaa, jottei synnyt väärinkäsityksiä, muistuttaa psykologian tohtori Gayle Brewer:

– Esimerkiksi toinen saattaa ajatella harrastavansa vihaista seksiä exänsä kanssa, kun taas toinen luulee, että olette paikkaamassa suhdettanne.

Lähde: Metro UK