Vau, mikä seksipommi: Isabel Ljungdell miestelenlehden kansikuvakilpailussa – käytti alastonkuvaa hakemuksessa!

Hotnow | 11.09.2018 16:30

Maxim-miestenlehden perinteinen Maxim Cover Girl -kilpailu on jälleen täydessä vauhdissa. Mukana on 144 ryhmää, joista 33 ovat muille kuin Yhdysvaltojen kansalaisille.

Voittaja saa 21 000 euron käteispalkinnon sekä kasvonsa Maxim-lehden kanteen. Sen lisäksi kaunottaresta tehdään vähintään yhden aukeaman haastattelu ja hän pääsee poseeraamaan Gilles Bensimonille, joka on ikuistanut useita maailman tunnetuimpia huippumalleja.

Pääpalkintoa tavoittelevat sadat ja sadat naiset ympäri maailmaa. Uutisoimme aikaisemmin tänään, että yksi heistä on povipommi Marianne Kallio. Mukana on myös toinen suomalaiskaunotar, nimittäin Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen noussut Isabell Ljungdell. Mariannen tavoin myös Isabel on käyttänyt yhtä Seiskan kuvaa hakiessaan mukaan kilpailuun. Löytyy kaunottaren Maxim-profiilista myös yksi alastonkuva, jossa hän poseeraa vain stetson-hattu päässään.

Nainen on malliuransa aikana poseerannut esimerkiksi muotiin, kulttuuriin ja sensuelleihin valokuviin erikoistuneessa Resuer-aikakausilehdessä. 

"Osaan napatanssia"

Jokaisella kisaan osallistuneella naisella on profiili, jossa heitä voi äänestää kohti kilpailun voittoa. 

- Suomalainen tyttö, jolla on suuri sydän. Uskon, että elämässä kiltteys on avain kaikkeen, Isabel kirjoittaa esittelytekstissään. 

isabel ljungdell
Tätä kuvaa Isabel käytti Maximin kansikuvatyttö-kilpailussa. 

Salaiseksi taidokseen Isabel paljastaa napatanssin. 

- Tiedän, että se kuulostaa hassulta, sillä on Suomesta kotoisin. Lupaan kuvata tanssiani, jos voitan. Muistan myös lähes jokaisen Disney-elokuvan vuorosanat. Osaan myös surffata sisäsurffikeskuksessa, mutta en luonnon aalloilla, vielä, nainen kirjoittaa useiden hymiöiden saattelemana. 

Pääpalkinnon avulla Isabel haluaisi toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja mennä työskentelemään vapaaehtoiseksi leijonien ja muiden eläinten pariin Etelä-Afrikkaan.

- Haluaisin myös vielä äiti todella upealle lomalle, ehkä Bahamalle, jossa on niitä uivia possuja, nainen jatkaa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!