Vapain avioliitto ikinä? Perheenäiti makasi luvan kanssa 18 miehen kanssa yhden yön aikana!

Hotnow | 28.06.2019 18:33

Kun naimisissa oleva Louise täytti 35, hän päätti, että hänen oli aika piristää seksielämäänsä. Sen sijaan, että hän olisi kokeillut uusia asioita miehensä kanssa, hän halusi kokeilla, millaista olisi harrastaa seksiä usean miehen kanssa. Pian Sydneystä, Australiasta kotoisin oleva kahden lapsen äiti päätyi sänkyyn 18 miehen kanssa yhden yön aikana.

Fantasiat todeksi

Louise kertoo saaneensa tiukan kasvatuksen uskonnollisessa perheessä, jossa avioliiton ulkopuolisesta seksistä ei voinut edes puhua. Ryhmäseksikokemus olikin melkoinen irtiotto perheen häneen valamista arvoista. Nainen kertoi villistä kokemuksestaan podcastissa nimeltä Sex Files:

- Mieheni oli ensimmäinen henkilö, jonka kanssa harrastin seksiä, mutta se ei tarkoittanut, ettenkö olisi fantasioinut seksistä muiden miesten kanssa.

Louise kertoo ensimmäisen kertansa tapahtuneen kymmenen miehen kanssa. Seuraavalla kerralla hän harrasti seksiä 18:n miehen kanssa yhden yön aikana.

- Se oli upeaa. Tietenkin itse seksi oli mahtavaa, mutta oli todella voimaannuttavaa, että kaikki nämä miehet olivat siellä minua varten, nainen hehkuttaa.

legs

Aviomies tukena

Vaikka Louisen aviomies oli ensiksi yllättynyt, kun nainen kertoi haluistaan, tuki hän vaimoaan alusta lähtien.

- Hänkin tunsi aina, että olin jäänyt jostain paitsi, kun olin muuttanut asumaan suoraan kotoa hänen luokseen. Hän tuki minua ja rakasti sitä, että halusin toteuttaa fantasiani, Louise kertoo:

- Kerron hänelle seikkailuistani ja hän kiihottuu kuunnellessaan. Se johtaa aina upeaan seksiin.

Säännöt

Joskus Louisen aviomies jopa osallistuu vaimonsa villeihin öihin. Hän kuitenkin tyytyy katsojan rooliin. Avoimesta suhteesta huolimatta parilla on sääntöns. Louisen on aina harjoitettava turvaseksiä, eikä hän saa salata asioita mieheltään.

Louise julistaa haastattelussaan, ettei hän kadu tekemiään asioita, koska "elämä on liian lyhyt". Hän rohkaisee kaikkia ryhmäseksistä kiinnostuneita kokeilemaan.

- Kaikki on kiinni suunnittelusta. On varmistettava, että kommunikointi on selkeästi, mikä toimii ja mikä ei. Kun kaikki ovat samalla sivulla, homma toimii, hän vinkkaa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!