Hyppää pääsisältöön

Vanhainkoti palkkasi tankotanssijat viihdyttämään asukkaita!

Fairmile Grange-vanhainkoti Christchurchissa, Englannissa, on keksinyt asukkailleen vauhdikasta viihdettä. Vanhainkoti päätti tarjota noin 30 eläkeikäiselle asukkaalleen tankotanssitunteja.

Sekä mies- että naispuolisia asukkaita osallistui tunnille, jossa kuusi tankotanssijaa esitteli taitojaan muun muassa Abban tahtiin. Tanssijoiden kerrotaan olleen 20-40-vuotiaita. 

Tempaus sai kuitenkin myös paljon kritiikkiä ja kunnan taholta tankotanssi-idea tuomittiin sopimattomaksi. Vanhainkodin johto kuitenkin puolustaa päätöstään. Vastuuhenkilö Izzy Nichollsin mukaan asukkaat ja heidän perheensä olivat pyytäneet nykyaikaisempia aktiviteetteja, ja he olivat "varta vasten pyytäneet tankotanssia". Iäkkään yleisön kerrotaankin nauttineen esityksestä täysin siemauksin. 

– Me ylpeinä haastamme stereotypioita ja aiomme myös jatkossa tarjota asukkaillemme mahdollisuuden valita sopivia, uusia ja progressiivisia aktiviteetteja, hän lisää.

Myös Pole Dance Factoryn vetäjä, Katie Henry, 35, vakuuttaa, että heidän esityksensä otettiin yleisössä hyvin vastaan. Hän kertoo, että tanssijoita on jopa pyydetty jo uudelle visiitille hoitokotiin.

– Se on urheilua, se on sertifioitu urheilulaji, ja me erityisesti suunnittelimme urheilullisen voimisteluesityksen, jonka katsoimme sopivan vanhainkotiin, hän vastaa kritiikkiin.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!