Jokaisella on fetissinsä.

Valitse fetissi horoskoopin mukaan - tähtimerkin väitetään vaikuttavan seksuaalisiin mieltymyksiin!

Hotnow | 06.05.2017 17:07

Jotkut uskovat, että horoskooppimerkki vaikuttaa myös seksielämään. Voiko tähtimerkki todella selittää mieltymyksiä makuuhuoneessa, tai taipumusta tiettyihin fetisseihin? Cosmopolitan uskoo näin. Katso, mikä on horoskooppimerkin perusteella sinun suurin fetissisi.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Rakastat kumia. Sinua ei pelota kokeilla rohkeimpiakaan asuja makuuhuoneessa. Itse asiassa kumi vetoaa kapinalliseen sieluusi. Jos et vielä viihdy tiukassa kumihaalarissa, aloita pehmeästi, ja kokeile esimerkiksi kumisia asusteita.

Kalat (18 helmikuu - 20 maaliskuu)

Roolileikit ovat sinun juttusi. Mukautuva luonteesi auttaa sinua mukautumaan rooliin kuin rooliin, ja mielikuvituksesi riittää minkä tahansa fantasian toteuttamiseen. Sinun kanssasi ei koskaan tule makuuhuoneessa tylsää. 

Oinas (20. maaliskuuta - 20. huhtikuuta)

Valta vetoaa sinuun. Pidät rajuista otteista makuuhuoneesta, ja fantasiasi muistuttavat Fifty Shades of Greytä. Haluat seksiä, joka on intensiivistä ja aggressiivista. Muista kuitenkin asettaa leikeille sellaiset rajat, jotka tuntuvat sinusta hyvältä.

Härkä  (20. huhtikuuta - 21. toukokuuta)

Olet fyysinen tyyppi, etkä tarvitse leluja tai vempeleitä tyydyttämään sinua. Sinua stimuloivat kosketuksen, makujen ja tuoksujen erilaiset tuntemukset. Keskittykää siis tutkimaan toistenne kehoja, älkääkä koskaan skipatko esileikkiä.

Kaksoset (21. toukokuuta - 21. kesäkuuta)

Kaksoset pitävät univormuista. Auktoriteetti kiihottaa sinua. Toisin kuin oinaat, kaksoset haluavat nauttia valta-asemasta ilman väkivaltaa. Mielikuvitukselliset roolileikit auttavat kaksosta pääsemään oikeaan tunnelmaan.

Rapu (21. kesäkuuta - 23. heinäkuuta)

Ravuille suu on keskeisessä asemassa seksissä. Vaikka kyseessä ei teknisesti ottaen ole fetissi, kaikki mikä liittyy suuhun, saa ravun villiksi sängyssä. Herkkyys ja taitavuus ovat ravun mieleen, joten taidokas suuseksi on tämän tähtimerkin mielestä parasta seksiä.

Leijona (23. heinäkuuta - 23. elokuuta)

Tämä tulinen luonne haluaa dominoida myös makuuhuoneessa. Leijonat nauttivat valta-asetelmilla leikkimistä makuuhuoneessa. Leijonat saattavat joskus salaa suostua myös alistuvaan rooliin, mutta vain sellaisen kumppanin kanssa, joka tietää tarkkaan, mitä leijona haluaa.

Neitsyt (23. elokuuta - 23. syyskuuta)

Neitsyet kaipaavat jännitystä. Siksi he rakastavat leluja, ja esittelevät niitä mieluusti myös kumppanilleen. Neitsyt mitä todennäköisimmin omistaa suuren kokoelma leluja, joten voit olla varma, hänen makuuhuoneessaan eivät uudet ideat lopu. 

Vaaka (23. syyskuuta - 23. lokakuuta)

Vaaka nauttii erilaisista tuntemuksista seksin aikana. Eri materiaaleilla, kuten silkillä ja höyhenillä, leikittely kiihottaa vaakaa. Tämä tähtimerkki haluaa luovan ja herkän kumppanin, jonka kanssa tutkia erilaisia tuntemuksia.

Skorpioni (23. lokakuuta - 22. marraskuuta)

Intensiivinen skorpioni nauttii ääripäistä. Esimerkiksi lämpötilan äkkinäiset vaihtelut saavat skorpparin kiihottumaan. Kokeilkaa jääpaloja ja kynttilöitä makuuhuoneessa, mutta muistakaa varovaisuus. 

Jousimies (22 marraskuuta - 22. joulukuuta)

Uskalias jousimies haluaa rohkeita leikkejä. Yllätetyksi tulemisen vaara kiehtoo jousimiehiä, joten seksi ulkosalla sopii heille. Kiinnijäämisen vaara lisää jännitystä ja tekee seksistä intensiivisempää. Kunhan jousimies löytää rinnalleen uskaliaan kumppanin, ovat mahdollisuudet seksin suhteen rajattomat.

Kauris (23. joulukuuta - 20. tammikuuta)

Köydet ovat kauriin fetissi. Tämä BDSM-fetissi tarkoittaa, että kauris haluaa tulla sidotuksi, tai riippua ilmassa köysien varassa. Kauris tarvitseekin seksiin solmut taitavan kumppanin. Sitoja saa nauttia vallan tunteesta, kun taas sidottu nauttii köyden aiheuttamista tuntemuksista iholla sekä kyvyttömyydestään liikkua. 

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!