Hyppää pääsisältöön
Naista kehotettiin ottamaan Botoxia.

Vaimon ikääntyminen ajoi parin avioeron partaalle: Mies rukoili ottamaan botoxia!

Ei ole mikään salaisuus, että me kaikki ikäännymme ja iän myötä ulkonäkö muuttuu. Erään avioparin kohdalla tämä elämän ikävä tosiasia kuitenkin johti aviokriisiin, sillä vaimon ensimmäiset rypyt ajoivat miehen hulluuden partaalle.

Nainen, joka jakoi tarinansa Redditissä, kertoi, ettei 27-vuotias aviomies kestänyt hänen pieniä naururyppyjään. Mies oli rypyistä niin järkyttynyt, että hän jopa pyysi vaimoaan harkitsemaan botoxia. Ymmärrettävästi 31-vuotias nainen oli asiasta melkoisen yllättynyt ja loukkaantunut.

- Mieheni ja minä olemme olleet naimisissa alle puoli vuotta. Seurustelimme viisi vuotta ennen naimisiinmeenoa, nainen kertoo kirjoituksessaan:

- Hieman joulun jälkeen hän alkoi olla todella etäinen. Hän kertoi, että jokin asia painoi hänen mieltään, mutta hän ei ollut vielä valmis puhumaan siitä.

Koska he olivat keskellä muuttoa ja mies oli juuri aloittanut uuden työn, nainen oletti, että kyse oli stressistä. Painostava tunne vastanaineiden välillä ei kuitenkaan hälvennyt. Totuus paljastui lopulta karulla tavalla, kun mies eräänä yönä herätti vaimonsa itkien.

- Hän katsoi minua silmiin hyvin vakavasti ja surumielisesti. Hän kysyi hiljaisella äänellä: "Voisitko harkita botoxin ottamista?"

Liitto kriisissä

Nainen yritti suhtautua loukkaavaan ehdotukseen huumorilla, vaikka miehen pyynnössä ei ollut hitustakaan huumoria. Mies sen kun jatkoi painostamistaan ja selitti, että hän oli "aivan paskana" aina, kun hän näki vaimonsa hymyilevän.

- Sanoin hänelle, että kun katson häntä, näen pelkkää täydellisyyttä. Miksi en ansaitsisi samaa? Rakastan häntä ja tiedän, että hänkin rakastaa minua. Emme ole täydellisiä, mutta en koe olevani niin hirvittävä näky, että mieheni täytyisi valvoa yöt itkien, kirjoittaja hämmästelee:

- Olen aina halunnut ikääntyä luonnollisesti ja olen tuntenut oloni kotoisaksi omassa kehossani. Rakastan saada hymyillä ja nauraa ja minulle on sanottu, että hymyni on yksi parhaista ominaisuuksistani. Mutta ilmeisesti onneni aiheuttaa miehelleni tuskaa.

Nainen sanoo, ettei hän halua ottaa botoxia. Ryppyjen silottamisen sijaan hän harkitseekin nyt avioeroa. Redditissä kommentoijat olivat pitkälti samoilla linjoilla.

- Tässä on kyse jostain muusta; pettämisestä, mielisairaudesta, jonkilaisesta fobiasta, mutta ei naururypyistä, arveltiin kommenteissa.

- Sinun pitäisi olla jonkun sellaisen kanssa, joka ei yritä muuttaa ulkonäköäsi, yksi kommentoijista muistutti.

Lähde: Reddit, Mirror


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!