Vaimo synnytti - mies petti kaksossiskon kanssa: "En voinut vastustaa, kun hän oli pukenut seksikkäät mustat sukkahousut"

Hotnow | 10.09.2019 21:53

Elämä kumppanin perheen kanssa saattaa olla yhtä painajaista, tai sitten ei-verisukulaisten kanssa voi tulla juttuuun liiankin hyvin. Mies, jolla on salasuhde vaimonsa kaksossisareen, haki suhdeneuvoja Mirror-lehden Dear Coleen-palstalta.

– Rakas Coleen. Olen naimisissa kaksosen kanssa ja vaikka rakastan häntä, hänen siskonsa on erittäin seksikäs nainen, jolla on upea syvä ääni. Joka tapauksessa, kun vaimoni oli sairaalassa synnyttämässä tytärtämme, kävin hänen luonaan eräänä iltana ja hänen kaksoissiskonsa ajoi minut kotiin. Hän päätyi luokseni teekupposelle ja yksi asia johti toiseen.

Mies selittää että käly oli pukenut ylleeen seksikkäät mustat sukkahousut, joita hän ei kyennyt vastustamaan.

– En voinut vastustaa, kun hän oli pukenut seksikkäät mustat sukkahousut. Menimme sänkyyn ja tuntui melkein siltä, kuin hän olisi huumannut minut. Hän lähti, mutta palasi takaisin aamulla ja jäi koko päiväksi.

Mies ymmärtää, että monen mielestä hän tekee vaimoaan kohtaan väärin, mutta intohimoa kaksosiskoa kohtaan ei voi padota. 

- Olemme tavanneet usein lauantai-iltapäivisin rakastellaksemme hänen autossaan tai, jos sää sallii, ulkona ruohikossa, mikä tekee meidät aivan villeiksi. Olen hänen vallassaan, vaikka tiedän, että se on väärin.

zzz

Kylmää palautetta

Mies vakuuttaa rakastavansa vaimoaan ja lastaan, mutta sanoo, ettei hän kykene lopettamaan suhdetta.

Hän toivoo Coleenilta ohjeita siihen, miten hänen tulisi toimia. Valitettavasti Coleen ei ollut valmis katsomaan miehen selkärangattomuutta sormien läpi.

- Syytät asiasta mustia sukkahousuja ja kälyäsi, ikään kuin ei voisi itse vaikuttaa asiaan. Älä viitsi! Mitä jos ottaisit edes puolet vastuusta. En usko, että tulet saamaan myötätuntoa keneltäkään.

Coleen neuvoo lopettamaan suhteen välittömästi ja kehottaa miestä keskittymään avioliittoonsa.

- Vaikka pelkäisit, että kälysi paljastaa kaiken, jos lopetat suhteenne, se on riski, joka sinun on otettava. Tiedät, että sinun pitäisi lopettaa se, joten tee niin ja kysy sitten rehellisesti itseltäsi, miksi olet tässä avioliitossa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!