Vaimo epäili aviomiestään uskottomuudesta - totuus yllätti!

Hotnow | 16.05.2018 20:04

Leytonstonessa, Englannissa asuva nainen alkoi epäillä miestään uskottomuudesta, kun hän löysi tämän autosta akryylikynnen. Kävi ilmi, että 32-vuotias ohjelmistokehittäjä oli viaton ja asiasta vähintään yhtä hämillään, kuin hänen vaimonsakin.

Muhannad Kaddour ihmetteli, miten vaimon löytämä kynsi oli päätynyt hänen autoonsa. Hämmennystä lisäsi myös, autossa tuoksui kannabis ja sisältä oli hävinnyt 150 punnan edestä tavaraa. Hän joutui selittelemään asiaa vaimolle, joka kyseenalaisti miehensä uskollisuuden.

Muhannad alkoi pitää autoaan silmällä ja varmisti joka kerta useaan otteeseen, että hän oli varmasti lukinnut ovet. Eräänä iltana Muhannad äkkäsi miehen ja naisen istumassa autossaan hänen kotinsa ulkopuolella. Hän lukitsi parin autoon ja kutsui paikalle poliisin.

Miehen harmiksi poliisi antoi kuokkavieraiden poistua paikalta ilman seuraamuksia.

– Tämä roskasakki on tunkeutunut autooni, varastanut tavaraa, liannut auton, polttaneet siellä huumeita ja nyt kun heidät on saatu kiinni, heidän annetaankin mennä, Muhannad harmittelee:

– Ikään kuin varkaus ei olisi enää rikos. Mitä järkeä on ottaa ketään kiinni, kun heidät kerran päästetään kuitenkin menemään?

Ilmeisesti poliisi uskoi kaksikon selityksen, jonka mukaan he olivat huomanneet auton ikkunan olevan auki. He väittivät menneensä sisälle autoon katsoakseen sen perään, kunnes omistaja saapuisi paikalle. Vaikka tekijöille ei koitunut seuraamuksia, toivoa sopii, että vaimo on nyt vakuuttunut Muhannadin syyttömyydestä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!