Hotnow

Uusi verkkokauppa tarjoaa sukupuolineutraaleja seksileluja!

06.11.2017 21:48

Seksilelujen suosio sen kun kasvaa. Lelubisneksessä vallitsee kuitenkin sukupuolten välinen epätasa-arvo; vaikka naisten omistamista seksileluista on tullut yhä hyväksytympiä, itsetyydytysvälineitä omistavia miehiä pidetään yhä outoina tai perversseinä. Yksi mies yrittää murtaa nämä tabut ja tuoda seksilelut kaikkien ulottuville.

31-vuotias George on luonut Hicurious-verkkokaupan, joka tarjoaa sukupuolettomia seksileluja kaikille. Georgen sukupuolineutraali verkkokauppa myy seksileluja luokittelematta kummalle sukupuolelle ne on tarkoitettu. Sen sijaan verkkosivusto tarjoaa neuvoja ja tekniikoita lelujen turvalliseen käyttöön, ja pyrkii rohkaisemaan ihmisiä tutkailemaan seksuaalisia nautintoja ilman häpeää ja sukupuoliroolien rajoitteita.

– Shoppaillessani itse leluja aiemmin tänä vuonna, tajusin, että Britannian seksilelumarkkinat olivat uudistuksen tarpeessa, George selittää uutta bisnestään:

– Valtaosa siitä on joko persoonatonta tai törkyistä, eikä seksuaalisen nautinnon kuuluisi olla kumpaakaan.

George toivoo, että Hicurious auttaa molempia sukupuolia tutustumaan seksileluihin entistä ennakkoluulottomammin. Hän toivoo, että ilman sukupuolten rajoitteita myytävät lelut rohkaisevat ihmisiä kokeilemaan leluja ennen kaikkea henkilökohtaisten mieltymystensä perusteella.

– Monet miehille suunnatut seksilelut ovat todella epäseksikkäitä, ja jopa pelottavan teknisiä, mikä sammuttaa ainakin minun haluni, George jatkaa:

–  Nautinnolla ei ole sukupuolta! Loppujen lopuksi kyse on vain kehostamme. Sillä, toimivatko sinulle "miesten" vai "naisten" jutut, ei ole väliä. Jos se toimii, sinun on käytettävä sitä!

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!