Hyppää pääsisältöön
Uusi strippiklubi on tavallista tyylikkäämpi.

Uusi strippiklubi "voimaannuttaa naisia"!

Rosewood Theater ei ole mikä tahansa strippiklubi. Siellä työskentelevät naiset eivät ole ammattimaisia eksoottisia tanssijoita. Rosewoodissa parikymppiset opiskelijat riisuvat vaatteensa keski-ikäisten, varakkaiden miesten edessä. Strippiklubin perustaja kutsuu paikkaa naisia voimaannuttavaksi.

New Yorkissa sijaitsevan strippiklubin sisäänpääsymaksu on reilut 30 euroa. Julkisessa tilassa ei ole lainkaan tanssitankoja, eikä julkisia esityksiä viikottaista burleski-show'ta lukuunottamatta järjestetä. Eksoottista tanssia nähdäkseen miesten on maksettava VIP-huoneesta, tai suunnattava toisen kerroksen maksulliseen tilaan, jossa asiakkaita palvelee tanssijoiden lisäksi tapas-keittiö. Tanssijat eivät näytä perinteisiltä strippareilta, sillä he ovat pääasiassa opiskelijoita, jotka haluavat ansaita rahaa koulun ohessa.

– Tämän päivän strippiklubit, niissä ei ole tyyliä eikä hienostuneisuutta, toteaa klubin perustaja, Kalin Moon:

– Tänne tulevat tytöt tulevat ovat kirjaimellisesti peräisin yliopistosta, koska he eivät halua työskennellä baarimikkoina tai strippiklubilla. Tytöille, jotka näyttävät ja käyttäytyvät kuin stripparit, näytetään ovea. Me etsimme naapurintyttöjä, joilla on kupliva persoonallisuus ja jotka ovat viehättäviä omalla tavallaan. 

Rosewoodissa panostetaan suhteisiin

22-vuotias Naomi, joka opiskelee parhaillaan NYU:ssa, on työskennellyt Rosewoodissa kuukauden.

– He kehottivat meitä pukeutumaan, kuin olisimme menossa illalliselle ystävien kanssa, Naomi selittää:

– Tämän avulla voin aloittaa säästämisen. Se on voimaannuttavaa. 

Naisten voimaannuttamiseen Moon pyrkiikin. Rosewoodissa naiset saavat mennä ja tulla, miten huvittaa. Kukaan ei saa tuntipalkkaa. Naiset saattavat tienata illassa satoja euroja flirttailemalla asiakkaiden kanssa. Siinä missä tavallisilla strippiklubeilla tanssit suoritetaan kuin liukuhihnalta, Rosewoodissa panostetaan tanssijoiden ja asiakkaiden välisiin suhteisiin.

– Minä silittelen miehen poskea ja esitän, että välitän, kiteyttää yksi tanssijoista, Katie.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!