Hotnow

Uusi seksilelu puhuu naisille - seksikumppani ja juttuseura samassa paketissa!

31.10.2018 21:01

Uusi älykäs seksilelu tarjoaa naisille paitsi fyysistä nautintoa, myös verbaalista kiihoketta. Vibeasen lelu osaa puhua tuhmia samalla, kun se värisee.

Toisin kuin moni mies, tekoälyllä varustettu vibraattori osaa kysyä naiselta, mistä tämä pitää, ja ottaa ohjeita vastaan. Luonnollisesti vibraattori puhuttelee naisia seksikkäällä brittiaksentilla. Oma-aloitteisen keskustelun lisäksi seksilelun voi synkoronoida toimimaan yhdessä käyttäjän valitseman äänikirjan kanssa; näin 50 Shades of Grey -lukuelämyksen voi siis viedä aivan uudelle tasolle. 

Pienikokoinen huulipuna-vibraattori on ulkomuodoltaan hillitty, ja se kulkee kätevästi esimerkiksi käsilaukussa. USB-kaapelin avulla ladattava väline on myös vesitiivis.

Vibease lupaa lelun herättävän naisten fantasiat toteen ja tuovan esiin heidän "sisäisen hehkunsa". Puhetoiminnot helpottavat itsetyydytystä, mutta lelusta voi nauttia myös yhdessä kumppanin kanssa. Vibeasea voi hallita puhelinsovelluksen avulla myös välimatkan päästä ja yksityinen viestijärjestelmä mahdollistaa tuhmien viestien lähettämisen suoraan sovelluksessa.

Lähde: MirrorKickstarter

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!