Hyppää pääsisältöön

Uusi kuukuppi takaa sotkuttoman seksin kuukautisten aikana!

Seksi kuukautisten aikana on hyvä idea monestakin syystä. Se voi lievittää kramppeja, parantaa mielialaa, ja jopa lyhentää kuukautisten kestoa. Vaikka kuukautisvuodossa ei ole mitään hävettävää, kaikkien mieleen sotkuinen seksi ei kuitenkaan ole. Siksi, kuin taivaanlahjana, Intimina on kehitellyt maailman ensimmäisen, uudelleen käytettävän kuukupin, jota voi käyttää myös seksin aikana.

Ziggy Cup ei litteän muotoilunsa ansioista tunnu lainkaan seksin aikana. Ohut ja karkailun estävä kuppi tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauttia verettömästä seksistä koska tahansa. Kuukuppiin mahtuu 76 millilitraa nestettä ja sitä voi käyttää jopa yhtäjaksoisesti 12 tuntia, eli kauemmin kuin tamponia. Silikonista valmistettu kuppi lupaa pitää myös tuoksut sisällään. Käytön jälkeen se on helppo puhdistaa pesemällä. Ziggy Cup maksaa 39,95€ ja sen voi tilata tuotteen virallisilta nettisivuilta.

He, joita luonnollinen kuukautiskierto ei häiritse, voivat toki harrastaa seksiä koska tahansa ilman erillisiä apuvälineitä. Itse asiassa, veri toimii erinomaisena luontaisena liukasteena. Lakanat voi halutessaan suojata esimerkiksi halvalla pyyhkeellä.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!