fbq
Hotnow
26.10.2018 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Uusi keinoäly panostaa realistiseen suuseksikokemukseen! Katso video!
Hotnow
26.10.2018 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Keinoäly on jo mukana jopa seksilelubisneksessä. Miehille suunnattu, oraaliseksiä simuloiva Autoblow-laite on saamassa tekoälyllä varustetun päivityksen. Valmistajan mukaan Autoblow A.I. on "ensimmäinen seksilelu, joka hyödyntää tekoälyä parantaakseen sooloseksikokemuksen todentuntuisuutta."

Perustaja Brian Sloan toi alkuperäisen Autoblow 2:n markkinoille kolme vuotta sitten, mutta päivitetty laite on hänen mukaansa hyvin erilainen. 

– Lähes jokainen miehille suunnattu seksilelu, mukaan lukien omat Autoblow 2, hyväilee penistä ainoastaan ylös alas vartta, mutta todellisuudessa tämä on vain yksi monista mahdollisista oraaliseksiteniikoista, hän selittää:

– Uuden Autoblow'n tekniikat ovat paljon kehittyneempiä.

Kokemus yllättää joka kerta

Luodakseen mahdollisimman realistisen kokemuksen, Sloanin yritys pyysi palautetta 200 000 Autoblow 2:n käyttäjältä, sekä analysoi 8 333 minuuttia oraaliseksivideoita. Datan pohjalta yritys loi leluun kymmenen uutta toimintoa. Niiden joukossa on muun muassa A.I.-tila, jossa tekoäly vaihtelee tekniikkaa ja pitää kiusoittelevia taukoja, jotta seksikokemus olisi yllättävä ja erilainen joka kerta.

– Myimme alkuperäistä versiota 200 000 kappaletta ja asiakkaamme ovat ilmaisseet erittäin äänekkäästi, millaisia parannuksia he halusivat, lisää Sloan:

– Minun tehtäväni on antaa miehille, mitä he haluavat, ja tämä laite on juuri sitä... Autoblow, aivan kuten Iphone, on jatkuvasti kehittyvä tuote. Aion jatkaa laitteen kehittämistä koko elämäni ajan.

Laitteelle haetaan parhaillaan rahoitusta Indiegogo-sivulla, jossa lahjoittajat voivat varata itselleen laitteen puoleen hintaan. Tähän mennessä lahjoituksia on tullut yli 47 000 euron edestä. Autoblow A.I. tulee myyntiin toukokuussa 2019.

Lähde: Metro UKIndiegogo