Hyppää pääsisältöön
Mies kärsi uteliaasta anopista.

Utelias anoppi koki röyhkeän koston!

Anopeilla on joskus ikävä taipumus sekaantua nuoremman sukupolven parisuhteisiin. Tällaisesta anopista kärsi myös Reddit-käyttäjä, joka päätti antaa vaimonsa uteliaalle äidille opetuksen.

Miehen mukaan hänen anopillaan oli ikävä tapa selailla tyttärensä puhelinta.

– Hänen äitinsä on yleensä erittäin mukava, ja hänellä hyvä asenne ja hänen seuransa on mukavaa... Mutta hän on myös melkoinen nuuskija, mies kuvailee:

–  Jos vaimoni jättää puhelimensa pöydälle, anoppini poimii sen ja alkaa käydä viestejä läpi. Vaimoni nauraa ja sanoo sen olevan jäänne hänen lapsuudestaan, jolloin äiti oli hyvin kontrolloiva.

Mies ei ymmärrettävästi ollut asiasta kovin innoissaan. Hän oli käynyt vaimonsa kanssa puhelimen viestiketjussa keskusteluita, joita ei ollut tarkoitettu anopin silmille. Niinpä mies keksi huvittavan tavan laittaa anopin puuhille piste.

– Jouluna minä näin vaimoni asettavan puhelimensa keittiön pöydälle ja sain loistavan idean, hän jatkaa:

– Hänen äitinsä oli vielä keittiössä, joten päätin lähettää vaimolleni kaikkein seksuaalissävytteisimmän, irstaimman tekstiviestin asioista, joita aikoisin tehdä hänen kanssaan, kun muut ovat lähteneet. Rehellisesti sanoen, suurin osa asioista oli sellaisia, joita emme ole koskaan edes kokeilleet, mutta minulla oli saatava viestistä mahdollisimman traumatisoiva.

Mies näpytteli tekstiviestin kylpyhuoneesta ja jäi odottamaan seurauksia.

– Ehkä vain kuvittelin sen, mutta voisin vannoa kuulleeni, miten hän haukkoi henkeään hetki sen jälkeen, kun vaimoni puhelin piippasi, mies kuvailee:

– Kun tulin ulos, anoppini ei katsonut minua silmiin. Sitten, ei kovin hienovaraisesti, hän kutsui tyttärensä toiseen huoneeseen puhumaan. Kun vaimoni palasi olohuoneeseen, luulin ensin, että hän oli itkenyt. Sitten tajusin hänen nauravan.

Äiti oli tentannut tyttäreltään, käyttikö hänen miehensä aina yhtä ronskia kieltä.

– Vaimoni oli ystävällisesti kertonut hänelle, että kyseessä on vain meidän välinen asia. Tämä oli ehkä paras lahja tänä jouluna, mies päättää kertomuksensa.

Lähde: Reddit


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!