Usko tai älä, mutta rintojen tuijottaminen auttaa miehiä elämään pidempään!

Hotnow | 30.03.2017 12:30

Miesten silmillä on taipumus harhailla naisten rintojen tienoille, mutta ei hätää, sille on nyt tieteen siunaus. Tutkimuksen mukaan nimittäin miesten pitkän elämän salaisuus on rintojen tuijottaminen.

Medical Daily listasi asioita, jotka auttavat miehiä elämään pidempään, ja ensimmäisen maininnat saavat naisten rinnat. Rintojen tuijottelu on hyvästä, koska se edistää miesten myönteistä asennetta. Tutkimuksen mukaan hyväntuulisuus ja positiivinen asenne puolestaan auttavat miehiä tekemään parempia päätöksiä terveytensä kannalta.

Myös seksin harastaminen auttaa miehiä elämään pidempään. Tutkimuksen mukaan paljon orgasmeja saavien miesten kuolemanriski oli jopa 50 prosenttia alhaisempi ja heidän elinajanodotteensa 3-8 vuotta pidempi.

Muita miehen elämän kestoon positiivisesti vaikuttavia tekijöitä ovat avioliitto ja lapset, sekä vastuun ottaminen. Myös niin sanotun iskävartalon hankkiminen oli pitkäikäisyydelle hyväksi, sillä se auttoi miehiä keskittymään lapsiinsa sen sijaan, että he olisivat juosseet naisten perässä.

Toki rintojen tuijottamisessa kannattaa ottaa huomioon myös se, että tuijotuksen kohteelle se saattaa puolestaan olla ikävää.

Lähde: Medical Daily

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!