Hotnow

Uskallatko kokeilla: äidille lahjaksi virtuaalitodellisuuspornoa - 50 Shades of Grey jää kakkoseksi!

06.05.2017 10:02

Äitienpäivä on jälleen ovella, ja monet lapset muistavat vanhempaansa lahjalla.

Niille, jotka haluavat hankkia äidilleen aivan erityisen ja ikimuistoisen lahjan, apuaan tarjoaa Pornhub. Aikuisviihdesivuston tarjous on täydellinen lahja perheisiin, joissa seksistä puhutaan avoimesti.

Mommy’s Special Glasses -kampanjan kautta rakastava lapsi voi hankkia äidilleen VR- eli virtuaalitodellisuuslasit, joiden avulla äiti pääsee käisiksi todellisen tuntuiseen aikuisiviihteeseen. Kyseessä on jo iso askel rohkeampaan suuntaan perinteisistä 50 Shades of Grey -lahjoista.

– Koska hän on enemmän kuin vain nainen, joka antoi sinulle elämän. Hän on itsessään arvokas nainen ja hänellä on omat halunsa, mainoksessa selitetään.

– Jotta hän voi tehdä vuoden parhaasta päivästä elämänsä parhaan yön.

Lahja lupaa tarjota äidille jotain, mitä "isä ei ole hänelle kaikkina näinä vuosina kyennyt antamaan". Lasten kannattaneekin harkita etukäteen sekä äidin että isän suhtautumista lahjaan.

Tuote on tilattavissa Pornhubin verkkosivuilta.

Lähde: YouTube

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Katso video!

Amalia ja Aarne nähdään tulevalla Temptation Island Suomi -kaudella - päätös osallistua ohjelmaan ei ollutkaan niin helppo: "Ehkä meni pupu pöksyyn!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!