Hotnow

Urologi sai minut tulemaan, oksensin hänen elimelleen - tässä ovat kaikkien aikojen noloimmat seksitarinat!

14.07.2017 22:01

Jokainen on kokenut sängyssä hetkiä, joista he eivät ole ylpeitä. Vahinkoja sattuu kaikille, mutta jotkut mokat ovat suorastaan eeppisiä. Muutama rohkea henkilö jakoi noloimmat ja uskomattomimmat seksikokemuksensa Cosmopolitanissa.

1. Kakkasin vahingossa vähän, koska mies, jota tapailin, oli suostutellut minut harrastamaan seksiä, vaikka minulla oli vatsavaivoja. Emme harrastaneet anaaliseksiä tai mitään, mutta hän vain työnsi kovaa ja menetin kontrollin.

2. Näin märän unen lentokoneessa. Istuin keskimmäisellä istumapaikalla.

3. Urologi sai minut tulemaan. Todella kovaa.  

4. Tyttöystäväni pikkuveli käveli sisään juuri, kun olin tulossa hänen sisarensa suuhun. Hän ei heti tajunnut, mitä tapahtuu, joten hän heilutti minulle. En keksinyt muuta kuin heiluttaa takaisin, samalla kun tulin.

5. Ollessani lapsi, kun tajusin ensimmäisen kerran, että tuntui hyvältä laittaa asioita emättimeeni, tein paljon kokeiluja. Eräs mieleenpainuva kerta oli, kun työnsin sisälleni Barbien vaatteita. Ne ilmeisesti imivät itseensä kaikki emättimen luonnolliset liukasteet, joten niitä oli todella vaikea poistaa. Yksi hame oli siellä kateissa koko päivän.

6. Kerran eräs tyttö kuiskasi minulle: "Haluan sinut sisälleni." Ajattelematta sen enempiä vastasin: "Minäkin haluan sinut sisälleni."

7. Annoin suuseksiä hyvin varustellulle kaverille, nautittuani hieman liian monta drinkkiä. Tämä ei ole koskaan hyvä yhdistelmä. Päädyin oksentamaan hänen elimelleen, mutta jatkoin imemistä. 

8. Annoin suuseksiä miehelle, jolla oli penislävistys. Se ei olisi ollut kummoinen juttu, mutta hänen lävistyksensä oli käyrä. Ottaessani hänen peniksensä syvälle kurkkuuni, hänen korunsa jäi kiinni nielurisoihini. Säikähdin kunnolla ja viiden sekunnin ajan uskoin kuolevani. Lopulta vain heilautin päätäni taaksepäin, jolloin sekä kitarisani, että hänen lävistyksensä repesivät. Hän oli kipua lukuunottamatta kunnossa. Minun sen sijaan piti mennä lääkärin ja selittää, miksi puolet nielurisoistani puuttui.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!