Hyppää pääsisältöön
Siivoava mies kiihottaa naisia.

Unohtakaa kukat ja suklaa - imuroiva mies kiihottaa naisia!

Naisia kosiskelevat herrasmiehet laittavat paljon rahaa viiniin, suklaaseen ja kukkiin. Ilmeisesti kuitenkin imurinvarteen tarttuminen ajaisi saman asian.

LG:n kyselyn mukaan sekä miehet että naiset tuntevat vetovoimaa kotitöitä tekevää kumppania kohtaan. Kysely, johon osallistui tuhat täysi-ikäistä amerikkalaista, paljastaa, että etenkin naiset kokevat todellisena afrodisiakkina sen, että mies siivoaa. Jopa 57 prosenttia naisista piti siivoavaa kumppania kiihottavana näkynä. Miehistä samoin ajatteli 46 prosenttia. Siivoamisen viehättävyys ei ole myöskään parisuhteessa elävien etuoikeus; 60 prosenttia vastaajista ajattelee sellaisen ihmisen, joka on hyvä kotitöissä, olevan myös hyvä sängyssä.

Lisäksi 55 prosenttia naisista sanoi vastaanottavansa mieluummin kuvan, jossa kumppani siivoaa, kuin seksikkään kuvan kumppanistaan.  Lähes puolet kumppaninsa kanssa asuvista ihmisistä vastaanottaisi kalliin lahjan sijaan mieluummin kuukauden vapaan kotitöistä. 48 prosenttia naisista ottaisi mieluummin vapautuksen siivoamisesta, kuin timanttikoruja.

Kotityöt käyvät joskus myös anteeksipyynnöstä. 17 prosenttia ihmisistä olisi tyytyväisiä, jos heidän kumppaninsa hoitaisi kotiaskareet anteeksipyynnön sijaan. Ilmeisesti sellainenkin asia on olemassa, kuin "kotityökosto". Jopa 40 prosenttia vastaajista myönsi kostavansa riidat jättämällä kotitaskareet väliin, tai tekemällä ne tahallaan huonosti.

Lähde: Men's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!