fbqUkrainan juniin turvavyöt seksiä harrastaville! | Seiska
Ukrainan junissa huomioidaan pariskunnat.

Ukrainan juniin turvavyöt seksiä harrastaville!

Hotnow | 19.06.2017 22:13

Ukrainan julkisessa liikenteessä huomioidaan asiakkaiden seksuaaliset tarpeet. Maan juniin ollaan lisäämässä erityisturvavyöt, jotka mahdollistavat sen, että parit voivat harrastaa seksiä istuimillaan.

Ukranian Railways ilmoittaa lanseeranneensa "turvaseksivyöt", jotta seksiä junissa harrastavat parit eivät satuttaisi itseään. Samalla junan makuuvaunuihin aiotaan asentaa entistä leveämmät sängyt, "jotta ihmiset eivät putoaisi lattialle kesken seksin", mikäli juna tekee äkkinäisiä liikkeitä. Yhtiön edustajan mukaan uudistuksilla toivotaan voitavan säästää seksiä junissa harrastavat "henkisiltä ja fyysisiltä traumoilta".

Yhtiö mainostaa lisäksi, että pariskunnat voivat "toteuttaa villeimmät fantasiansa" salonkivaunuissa, joiden nukkumatilat vastaavat oikeita sänkyjä.

Artikkeli julkaistiin alunperin Men's View -koluminissa, ja toistaiseksi on epäselvää, onko kyseessä pelkkä pila. Ainakaan infrastruktuurista vastaava ministeri Vladimir Omelyan ei ole suhtautunut uutiseen suopeasti, sillä hän on vaatinut Ukrainian Railways -johtajan eroa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!