fbq
Hotnow
15.08.2020 21:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
blac chyna
Uhkean Blac Chynan levottomia lolloja ei hillitse mikään: kaunottaren povi lähes paljaana musiikkivideon kuvauksissa - katso paparazzikuvat!
Hotnow
15.08.2020 21:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Povekas tosi-tv-tähti Blac Chyna bongattiin musiikkivideon kuvauksissa Palm Springissä. Aurinkoisen Kalifornian kuumuudessa kaunotar oli pukeutunut hyvin niukkaan nahka-asuun, joka peitti juuri ja juuri hänen nänninsä.

Uhkean kaunottaren rintavarustus tursusi pienoisten remmien laidoilta esiin kuin maitokannut kuistilla. Povea ei peittänyt edes paksun oloinen pitkä turkisliivi, koska Blac Chynan ryntäät pitivät sen laidat loitolla toisistaan. 

Lue myös: Jättipepusta tunnettu Blac Chyna ei malttanut pitää näppejään erossa huomattavasti nuoremmasta rakkaastaan – kuvat!

Täysin luonnollisista lolloista ei ole kyse, sillä kaunotar on käynyt useissa rintojen suurennusleikkauksissa. Monet operaatiot olivat kaunottarelle kuitenkin liikaa, koska hän on mennyt kertaalleen ryntäitään pienentämäänkin. 

Musiikkivideot ovat povipommille tuttua puuhaa. Blac Chyna ampaisi suureen suosioon Kanye Westin Monster -biisin musavideossa esiintymisen jälkeen. Pätkässä hän oli räppäri Nicki Minajin sijaisnäyttelijä. 

Lue myös: Jenkkipovipommit Blac Chyna ja Toochi Kash shoppailivat iltamyöhään estoitta seksikaupassa: rinnat tyrkyllä ja hamekin korvissa - kuvat!

blac chyna 1
blac chyna 2

Lue myös: Oho, Blac Chyna loksautti leuat jättipepullaan: värikäs asu korosti käsittämättömiä muotoja - kuvat!

blac chyna 3
blac chyna 4

Lue myös: Miten näin käsittämätön jättipeppu on mahdollinen? Blac Chyna mainostaa vettä superpornahtavassa asussa – ällistyttävät kuvat!

blac chyna 5
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »