Hotnow

Tyrmäävä pornotähti aikoo Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi - teki provosoivan seksivideon!

18.11.2017 20:45

Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi yllätti monet. Samalla lukuisat viihdemaailman tähdet tajusivat, ettei Valkoiseen taloon tarvita kokemusta politiikasta, vaan presidentin virkaan voi pyrkiä kuka tahansa halukas. Muun muassa aikuisviihdenäyttelijä Cherie DeVille on päättänyt ottaa haasteen vastaan.

DeVille on ilmoittanut, että hän harkitsee asettuvansa Trumpia vastaan vuonna 2020. 39-vuotias näyttelijätär myöntää saaneensa idean heti sen jälkeen, kun Trump valittiin virkaan viime vuoden marraskuussa.

– Luulin aluksi, että hänen kampanjansa oli julkisuustempaus tai vitsi, ja ihmiset seurasivat sitä vain, koska se oli hyvää televisiota, nainen sanoo:

– Luulin, että vaalien tullessa ihmiset toimisivat oikein, eivätkä äänestäisi häntä. Mutta ilmeisesti ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita julkkis-statuksesta, kuin henkilön poliittisista näkemyksistä.

 

Set life ! ?? #model #cherie #cheriedeville #onset #blondehair

Henkilön CherieDeville (@cheriedevillexo) jakama julkaisu

Cheriellä on jo enemmän kokemusta politiikasta, kuin Trumpilla oli; nainen on nähty Hillary Claytonin roolissa aikuisviihde-elokuvassa, jossa hän harrasti seksiä toisen presidenttiehdokkaan, Donald Drumpfin kanssa. Eduikseen kisassa Trumpia vastaan nainen nimeää muun muassa kyvyn tulla toimeen toisten kanssa.

– Minulla on hyvät viestintätaidot. Osaan lukea ihmisiä. Osaan olla diplomaattinen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Suhtaudun avoimesti ja suvaitsevasti myös muihin kulttuureihin, hän selittää:

– Kuuntelen asiantuntijoita. En ole hullu narsisti. Rakastan muita ihmisiä.

Poliittiselta ideologialtaan DeVille sanoo olevansa libertaari. Nainen on jo kerännyt ympärilleen samanhenkisiä ihmisiä, joiden avulla hän aikoo saada maansa jälleen nousuun. Varapresidentikseen hän on valinnut 90-luvun räppärin, Coolion

DeVille tunnetaan muun muassa elokuvista Helpless Hogtied HeroinesI Blackmailed My Stepmom ja Our Latin Babysitter

DeVille on perustanut kampanjalleen jo nettisivun, PornStarForPresident.com.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Pitopöytä notkuu jylhien vaarojen keskellä! Saija Tuupanen esittelee kotitilansa – kuvat!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!