Katso kuvat!
bianca

Tyrmäävä glamourkaunotar Bianca Gascoigne seksikkäissä alusasuissa: löytänyt vierelleen melkoisen lihaskimpun - kuvat!

01.06.2020 20:22

Hehkeä glamourmalli Bianca Gascoigne, 33, on tuttu näky brittiläisessä tosi-tv:ssä.

Kaunotar on osallistunut kotimaassaan Love Islandiin, Big Brotheriin, Gladiaattoreihin sekä X Factor UK -laulukisaan, Telkkarissa esiintymisen lisäksi hän on poseerannut useille lehdille viettelevissä vaatetuksissa. 

Julkkisisäpuoli

Jalkapallolegenda Paul Gascoignen ottotyttärenäkin tunnettu Bianca ehti ottamaan itsestään lumoavan kauniita kuvia viehkeässä alusasussa ennen koronaeristyksiä.

Mallintöissä kaunotar on oppinut poseeraamaan niin, että hänen muotonsa saavat kaiken kunnian. Edustavat asennot onnistuvat Biancalla seisten yhtä hyvin kuin makuulla. 

bianca1

bianca2

bianca3

bianca4

bianca5

Tyrmäävä ilmestys

Biancalla on tyrmäysvoimaa ulkonäön lisäksi nyrkeissään. Tosi-tv-tähti on koronan aikana eristäytynyt lihaskimppukomistus Kris Boysonin seurassa, ja pariskunta nyrkkeili äskettäin puistossa eteläisessä Lontoossa. 

Mallikaunottaren miesystävä tietääkin liikunnasta jonkin verran, sillä hän omistaa painonhallintaan keskittyvän yrityksen. 

Tuoreissa paparazzikuvissa molempien kasvoilla loistavat leveät hymyt. 

bianca ja kris

bianca ja kris2

bianca ja kris3
 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!