Työnsä koronan takia menettänyt nuori nainen vaihtoi markkinointialan webcam-esityksiin: "Toimistotyö on paljon stressaavampaa!"

Hotnow | 09.05.2020 23:02

Koronapandemian vuoksi työpaikkansa menettänyt nainen paljastaa Whimn.com.au-sivustolla, kuinka poikkeustila johdatti hänet aivan uudelle urapolulle. Nainen, joka tunnetaan julkisuudessa ainoastaan nimellä Roxie, järjestää nyt verkossa intiimejä esityksiä miehille.

Vielä jokunen kuukausi sitten Roxie työskenteli markkinointialalla, mutta kuten moni muukin, hän jäi ilman töitä, kun monessa maassa alettiin asettaa liike-elämään vaikuttavia rajoitteita. Vaikka irtisanominen tuli puun takaa, ei uutinen ollut Roxielle pelkästään huono, sillä hän ei enää nauttinut työstään. 27-vuotiaan oli kuitenkin nopeasti keksittävä, kuinka maksaa laskut samalla, kun hän oli jumissa kotona.

– Tämä sai minut ajattelemaan seuraavaa siirtoani tarkkaan. Tajusin, etten halunnut hakea mitään sellaista paikkaa, jota en todella halunnut, nainen kertoo sivustolla.

Yllättävä suunta

Roxie myöntää olleensa aina kiinnostunut seksiteollisuudesta. Kun yksi hänen ystävistään puhui Facebookissa kokemuksistaan webcam-tyttönä, Roxien kiinnostus heräsi. Hän halusi tietää asiasta enemmän, joten hän otti ystäväänsä yhteyttä.

Keskustelu johdatti Roxien maksulliselle sivustolle, jossa tytöt esiintyvät asiakkaille webkameran edessä. Joidenkin tyttöjen kohdalla se tarkoittaa strippausta tai seksiaktien esittämistä kameralle. Jotkut asiakkaat maksavat tytöille pelkästä puhumisesta. Roxie päätti kokeilla webcam-tytön työtä.

Web-kamera
Roxie nauttii uudesta työstään. Kuva: All Over Press

Vaikka Roxie ei ole ehtinyt tehdä uutta työtään vielä kovin pitkään, hän sanoo todella pitävänsä siitä.

– Tämä on ollut toistaiseksi todella nautinnollinen kokemus. Koskaan ei voi tietää, kuka huoneeseesi seuraavaksi saapuu ja mistä he pitävät. Nautin myös siitä, että tähän liittyy myyntityötä. Rakastan sitä, että saan olla itse oma pomoni. Saan itse päättää, mitä minä teen ja koska olen tavoitettavissa, hän kertoo.

Webcam-tytöt saavat itse määritellä palvelunsa. Kuten valtaosa tytöistä, myös Roxie ottaa vastaan asiakkaiden toiveita. Vaikka hänellä on omat rajansa, joita hän ei ylitä, on uusi työ auttanut häntä turvaamaan taloutensa. Roxie sanoo työskentelevänsä toistaiseksi kymmenisen tuntia viikossa, mutta kysyntä on niin kovaa, että hän pyrkii kaksinkertaistamaan tuntinsa. Silloin hän ansainnee jopa enemmän, kuin kokopäivätyössään markkinointialalla.

– Jos vielä saankin työpaikan markkinoinnin saralta, minun on katsottava, kuinka stressaavaa se on, sillä minulla ei välttämättä ole energiaa tehdä molempia. Minusta toimistotyö on paljon stressaavampaa kuin webkamerahommat... En tiedä, haluanko enää palata ansaitsemaan rahaa jollekin toiselle työssä, joka on sitä yhtä ja samaa päivästä toiseen, Roxie pähkäilee. 

Striimaus
Roxie ansaitsee kohta enemmän verkossa kuin markkinointityössään. Kuva: All Over Press

Sulhanenkin hyväksyy

Roxie on kihloissa ja hän kertoo olleensa sulhaselleen täysin avoin uuden työn suhteen. Miestä se ei häiritse. Itse asiassa, joskus hän liittyy Roxien seuraan kameran eteen, tai katselee tämän esitystä kameran toiselta puolelta.

– Hän tykkää siitä, Roxie vakuuttaa.

Roxien ei muutenkaan arastele puhua uudesta urastaan. Hänen kaverinsa haluavat aina kuulla tarinoita hänen työstään. Vanhemmilleen Roxie ei ole vielä kertonut, mutta sekään ei olisi hänelle maailmanloppu.

– Olen 27-vuotias. Olen aikuinen nainen ja teen itse omat päätökseni. Jos isäni voisi ansaita elantonsa jäämällä kotiin ja masturboimalla, olen varma, että hän tekisi niin, nainen pamauttaa.

Lähde: Whimn.com.auMirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!