Tylsistynyt suhteessa? Asian voi korjata!

Hotnow | 06.01.2019 12:16

Kun löydät Sen oikean, yhteiselonne on yhtä onnea elämänne loppuun saakka, eikö niin? Todellisuudessa parisuhteet eivät ole kuin Disneyn saduissa. Joka suhteessa tulee vastaan parempia ja huonompia aikoja. Ennemmin tai myöhemmin mieleen hiippailee ajatus, että saman naaman katsominen alkaa tympiä.

Pieni tylsistyminen on luonnollista, eikä se välttämättä tarkoita, että suhteen on loputtava. Vaikka hyvän parisuhteen ylläpitäminen vaatii työtä ja vaivannäköä, on kipinän uudelleen sytyttäminen mahdollista.

Vaihtelu virkistää

Kliininen seksologi Kristie Overstreet kertoo Men's Health-sivulla, että usein tylsyyden selättämiseen tarvitaan pieni piristysruiske. Hän muistuttaa, että moni ajautuu noudattamaan arjessaan tiukkaa rutiinia, joka ei juurikaan jätä tilaa uusille asioille.

Kun elämä kulkee aina samaa rataa, on selvää, että tylsyys pääsee joskus yllättämään.

– Kokeilkaa lounastreffejä illallisen sijaan. Pyhittäkää yksi päivä tai viikonloppu, jolloin pysytte erossa älylaitteista ja pidätte yhteistä hauskaa kotona. Suunnitelkaa loma tai viikonloppumatka, Overstreet listaa mahdollisuuksia.

Endorfiinia kehiin

Jos pelkkä yhdessäolo ei saa tylsyyttä väistymään, kokeilkaa astetta jännittävämpiä aktiviteetteja. Lähtekää ulos ja tehkää jotain, mitä ette ole aiemmin kokeilleet. Onko laskuvarjohyppy liian hurja ajatus? Pyöräilylenkki uusissa maisemissa riittää.

– Vahvistatte läheisyyden tunnetta, kun teette jotain hauskaa yhdessä. Saatte myös nauttia endorfiinisyöksystä, joka auttaa molempia tuntemaan olonsa fyysisesti paremmaksi. Usein tämä johtaa myös fyysisen läheisyyden parantumiseen.

Toisin sanoen, luvassa on todennäköisesti parempaa seksiä.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!