Tutkittua asiaa: Näin kauan suuseksin tulisi kestää - naisten vastaukset yllättävät!

Hotnow | 20.03.2019 20:01

Fellaatio on seksin muoto, josta jotkut nauttivat jopa enemmän kuin itse yhdynnästä. Uusi, miehiin keskittyvä kysely selvitti, miten tärkeää suuseksin saaminen on. Selvittääkseen, kuinka olennainen osa miesten seksielämää suuseksi on ja kuinka kauan ihanteellisen suihinoton pitäisi kestää, Superdrug Online Doctor haastatteli 1100 eurooppalaista ja amerikkalaista.

Suuseksi on tärkeää!

Valtaosalle tärkeää

Kyselyyn vastanneista miehistä peräti 73 prosenttia kokee, että suuseksin vastaanottaminen on jossakin määrin tärkeä osa seksielämää. Naisista hieman yli 60 prosenttia ajattelee samoin. Noin 30 prosenttia miehistä myöntää pitävänsä suuseksin saamisesta enemmän kuin perinteisestä yhdynnästä.

Amerikkalaisten mielestä suuseksin tulisi kestää noin minuutin kauemmin kuin Euroopassa. Eurooppalaiset miehet ovat sitä mieltä, että aktin oikea kesto on 8,20 minuuttia, kun taas naiset olisivat valmiita 9,14 minuutin suoritukseen.

Suuseksi on tärkeää

Naiset myöntyväisiä

Tutkimuksen ei-niin-yllättävät tulokset osoittavat, että naiset päätyvät miehiä useammin antavaksi osapuoleksi.

Asiaa saattaa osaltaan selittää se, että valtaosa naisista on valmiita antamaan suuseksiä pyytämättä. 60 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista kertoo tekevänsä aloitteen ilman, että miehen täytyi pyytää.

 

Lähde: Superdrug Online Doctor

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!