Hotnow

Tutkittu juttu: Feministi nauttii seksistä teeskentelemättä

22.10.2019 16:30

Uuden tutkimuksen mukaan heteronaiset nauttivat seksistä todennäköisesti enemmän, jos he ovat feministejä. The Centre For Sexual Health Promotionin tutkimukseen osallistui 462 heteronaista Iso-Britanniasta.

Tutkijat tarkastelivat, kuinka naisten arvomaailma heijastui orgasmeihin. Tulokset osoittivat, että naiset, jotka kannattivat anti-feministisiä arvoja, nauttivat epätodennäköisemmin seksistä ja teeskentelivät huomattavasti enemmän orgasmeja. Myös naiset, joille klitoris-sanan ääneen sanominen tuotti epämukavuutta, joutuivat todennäköisemmin turvautumaan teeskentelyyn, mikä viitannee siihen, että hyvä kommunikaatio ja oman kehon hyväksyminen ovat avainasemassa seksuaalisen nautinnon saavuttamisessa.

Yllättävän moni feikkaa! 

Tutkimukseen osallistuneista naisista valtaosa (noin 60 prosenttia) myönsi joskus teeskennelleensä orgasmeja. Puolet heistä sanoi tehneensä niin säästääkseen kumppaninsa mielipahalta. Naisten tarve miellyttää miehiä näyttäisi kuitenkin olevan laskussa, sillä peräti 70 prosenttia teeskentelijöistä sanoi, etteivät he aikoneet enää jatkossa feikata orgasmeja.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!