Hyppää pääsisältöön
Tyytymätön pari sängyssä.

Tutkimus: Parisuhde alkaa huonosta seksistä!

Suhteen alussa seksi on kuumaa ja kipinät lentelevät, eikö niin? Ilmeisesti ei. Itse asiassa valtaosa suhteista alkaa huonosta seksistä, toteaa tutkimus.

OnePollin ja Pure Romancen toteuttama kysely, johon osallistui 2 000 amerikkalaista, havaitsi, että yli puolet parisuhteista sai alkunsa huonosta seksistä. Noin kuusi kymmenestä vastaajasta sanoi, että seksi heidän kumppaninsa kanssa oli ensimmäisellä kerralla "kiusallista" tai "kamalaa". 53 prosenttia vastaajista sanoi myös murehtineensa ensimmäisen kerran aikana siitä, miltä heidän vartalonsa näytti. 48 prosenttia vastaajista oli puolestaan huolissaan siitä, kykenivätkö he tyydytämään kumppaninsa.

Vastaajien mukaan huono seksi oli sellaista, jossa orgasmia ei saavutettu, tai jossa esileikki unohtui. Huonon etiketin vastaiseksi koettiin myös se, että toinen osapuoli vaatisi suuseksiä ilman, että hän olisi valmis vastavuoroisuuteen. Naisten mukaan myös likaiset lakanat saattoivat tehdä seksistä huonoa.

Tutkimuksen mukaan vaikuttaisi siltä, ettei ensimmäiselle kerralle kannata asettaa liikaa painoarvoa. Tosin kolme kymmenestä vastaajasta sanoi, että he päättäisivät suhteen seinään, jos seksi ei olisi ensimmäisellä kerralla hyvää. Keskimäärin ihmiset olivat valmiita sietämään neljä tai viisi huonoa seksuaalista kohtaamista jonkun kanssa, ennen kuin he päättivät suhteen. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!