Hotnow

Tutkimus: Kannabis voi parantaa naisten orgasmeja!

02.08.2019 16:32

Kannabis voi mahdollisesti parantaa naisten orgasmeja, väittää uusi tutkimus. Tutkimukseen osallistui 373 naispuolista potilasta akateemisen lääkäriaseman gynekologian osastolta Saint Louisissa, Missourissa. 

Noin 52 prosenttia osallistujista ei käyttänyt lainkaan kannabista. 13 prosenttia naisista käytti kannabista, mutta ei seksin yhteydessä.

Noin kolmannes naisista kertoi käyttäneensä kannabista ennen seksiä. Sexual Medicine-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan viimeiseen ryhmään kuuluneet naiset raportoivat halujensa lisääntyneen ja orgasmiensa laadun parantuneen. Naiset, jotka käyttivät kannabista säännöllisesti, nauttivat "tyydyttävistä" orgasmeista kaksi kertaa todennäköisemmin kuin satunnaiset käyttäjät.

Lue myös: Tutkimuksen yllätystulos: Kannabista käyttävät miehet ovat hedelmällisempiä!

Vaikka kannabiksen uskotaan vaikuttavan aivojen kannabinoidireseptoreihin ja aiheuttavan mielihyvän tunteen, tutkijat huomauttavat, että aineen vaikutusta seksuaaliterveyteen on tutkittu vielä varsin vähän. Uudessa tutkimuksessa keskityttiin kannabiksen ja naisten seksuaalisen nautinnon väliseen suhteeseen.

Tutkimuksessa havaittiin myös, että naiset, jotka käyttivät kannabista ennen seksiä, kärsivät vähemmän kuivuudesta ja kivusta yhdynnässä verrattuna naisiin, jotka eivät käyttäneet kannabista. Erot olivat kuitenkin niin pieniä, ettei sattuman mahdollisuutta voitu sulkea pois.

Lähde: The Independent

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!