Tuhannet avautuvat Redditissä: Tästä syystä petin puolisoani!

Hotnow | 25.07.2019 19:01

Uskottomuudelle on tuskin koskaan pätevää syytä. Siitä huolimatta tuhannet ihmiset ovat jakaneet Redditissä selityksiään siitä, miksi he ajauivat pettämään. Yhteistä lähes kaikille tapauksille on se, että tekoa seurasi katumus.

Tyhmyys tiivistyi

- Olin tyhmä... Tyttö, jonka kanssa minulla oli molemminpuolisia tunteita, oli riidoissa poikaystävänsä kanssa. Liian monta drinkkiä myöhemmin teimme sen seinää vasten seisten. Seuraavana aamuna erosin silloisesta tyttöystävästäni, mutta tyttö ei jättänyt poikaystäväänsä. Siirryin elämässä eteenpäin ja nyt minulla on upea vaimo ja elämä, mutta tämä virhe seuraa mukanani ikuisesti. Olin aina mies, joka sanoi, ettei koskaan pettäisi, mutta nyt en voi enää sanoa niin.

- Olin nuori, kiimainen ja tyhmä, eli tyypillinen lukiolainen. En tajunnut, millaista henkistä kärsimystä se aiheuttaisi silloiselle tyttöystävälleni ja kun muistelen asiaa nyt, kun olen vanhempi, viisaampi ja kypsempi, kadun tekoani syvästi.

Kosto

Keskusteluun osallistunut mieshenkilö myönsi pettäneensä kostona kumppaninsa uskottomuudesta.

- Petin, koska hän petti ensin ja valehteli minulle siitä. Tapasin halukkaan ja seksuaalisesti seikkailunhaluisen naisen, joten niin vain kävi. Olin liian nössö myöntääkseni, että suhteeni oli epäonnistunut. Halusin saada sen toimimaan ja ajattelin, että jos pettäisin, olisimme tasoissa ja voisin päästä yli hänen uskottomuudestaan. Olin väärässä.

Aina pettämisessä ei ole edes kyse seksistä, sillä uskottomuus voi olla myös henkistä. Silti sillä voi olla peruuttamattomia seurauksia parisuhteelle.

- Olin rehellinen useimmista suhteista, kun ne olivat vielä varhaisessa vaiheessa ja muutin käyttäytymistäni näiden naisten kanssa, ennen kuin se eteni tasolle, joka olisi mielestäni ollut henkistä uskottomuutta. Yhtä suhdetta en kuitenkaan kyennyt tukahduttamaan. Kun olin rehellinen ja kerroin tyttöystävälleni, hänen vastauksensa oli: "Toivon, että olisit oikeasti pettänyt minua"... Joidenkin mielestä se, mitä tein, ei ollut "niin paha juttu", koska se ei ollut fyysistä, mutta tyttöystäväni ei nähnyt asiaa niin. Se on taakka, jonka joudun kantamaan, sillä aina, kun mietin asiaa, muistan hänen ilmeensä.

Väärinkäsitys

Erään naisen tapauksessa kyse oli puhtaasti väärinkäsityksestä ja kommunikaation puutteesta.

- Luulin, että olimme eronneet. Miehen mielestä olimme tauolla, emmekä tapailleet muita ihmisiä. Hän oli järkyttynyt, kun olinkin yhtäkkiä suhteessa uuden miehen kanssa. En siis tarkoittanut pettää, mutta tunnen kamalaa morkkista siitä.

Lähde: Men's HealthReddit

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!